USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

GGF Yönetim Kurulu, Adıyaman´da Toplandı

Başkanlığını Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik´in yaptığı Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF), aylık yönetim kurulu toplantısını Adıyaman´da gerçekleştirdi.

GGF Yönetim Kurulu, Adıyaman´da Toplandı
28-04-2017 01:10
Google News

             Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti´nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Güneydoğu´nun 8 ilinden gazeteciler Cemiyetleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ADIYAMAN VALİSİ, GGF´Yİ AĞIRLADI

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya´nın daveti üzerine Adıyaman´da toplanan bölge gazetecileri, Adıyaman Valisi Abdullah Erin´i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper de hazır bulundu. Vali Erin, GGF Başkanı Mehmet Çelik´ten federasyonun yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Erin, bölge gazetecilerine Adıyaman´ın sosyal, ekonomik, tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilg verdi.Adıyaman´ın terörden en az zarar gören iller arasında yer aldığını ifade eden Erin" Adıyaman bölgedeki olumsuzluklardan en az etkilenen bir güvenli şehir. Ekonomik hareketliliği ve tarihi değerleri ile umut veren bir şehir.Bölge gazetecilerini şehrimizde görmekten mutluluk duyuyorum" dedi

     Ziyaretin sonunda gazeteciler hediye takdim ederken, GGF Başkanı Mehmet Çelik de çiçek takdiminde bulundu.

REKTÖR, GAZETECİLERE ÜNİVERSİTEYİ GEZDİRDİ

Vali Abdullah Erin´e yönelik ziyaretin ardından Adıyaman Üniversitesi Rektörü  ´yü ziyaret eden gazeteciler, üniversitenin öğrenci profili ve akademik çalışmalarla ilgili bilgi edindi. Gazetecilere üniversiteyi gezdiren Rektör Gönüllü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Bölgenin En İyi Tıp Fakültesi Olmaya Adayız

 Rektör Gönüllü, Adıyaman Üniversitesini yeni kurulmasına rağmen, en eski üniversitelerle her alanda yarışacak hale getirdiklerini belirterek, tıp fakültesinde kurulan kardiyoloji ve beyin cerrahi bölümlerinin bölgede en iyiler arasında yer aldığını bildirdi. Gönüllü "Tıp fakültesi kardiyolojı ve beyin cerrahi ana bilim dallarıı son sistem cihazlarala donattık. Kardiyolojide bölgede en iyiyiz. Beyin cerrahide ise Gaziantep´ten sonra ikinci sıradayız. Türkiyenin çeşitli illerinden hasta kabul ediyoruz.Başarılı sonuçlar alıyoruz" şeklind ekonuştu.

GAZETECİLER, ADIYAMAN BELEDİYESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Güneydoğu´nun 8 ilini içinde barındıran GGF, Adıyaman Belediyesine de ziyarette bulundu. Belediye Başkan Vekili Sait Kutlu tarafından ağırlanan gazeteciler, Adıyaman´da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

GGF BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Başkanı Mehmet Çelik, yerel gazetelere verilen değerin arttırılması be sorunlarının çözümü için kentlerde düzenledikleri yönetim kurulu toplantılarının önem taşıdığını söyledi. Çelik, kendilerine ev sahipliği yapan Adıyaman Valisi Abdullah Erin ile Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya´ya teşekkür ederek "Toplantılarımızı belirli aralıklarla Güneydoğu´nun farklı kentlerinde düzenlemeye devam edeceğiz. Adıyaman´ın her geçen gün geliştiştiğine tanık oluyoruz.Nemrut, Cendere köprüsü ve Perre antik kenti tarihi değerlerin varlığı turizmde de kentin zenginliğini ortaya koyuyor.Üniversitenin  son kurulan  üniversiteler arasında en gelişmiş  üniversite olduğuna tamnık olduk. Adıyaman Valisi, Adıytaman Üniversitei Rektörü ve Güvenlik birimleri uyum içinde çalışma ve başarılarını gözlemledik. Adıyaman bir çok alanda kabuğunu kırmış, yeniliklere açık bir şehir olaark karşımıza çıktı. Vali Sayın Abdullah Erin, Rektör Prof.Dr. Mustafa Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve Belediye Başkan Vekili  Sait Kutlu´ya göstrdikleir yakın ilgiden dolayaı teşekkür ederim" dedi.

DİŞKAYA, KONUKLARI İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Güneydoğu´nun 8 ilinden gazetecileri Adıyaman´da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya "Meslektaşlarımızı hoşgörünün ve huzurun kenti Adıyaman´da ağırlamaktan onur duydum. Davetimize icabet eden Başkanımız Mehmet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

       Toplantıya Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ve Başkan Yardımcı Hatice Türkan ile Yusuf Kavak,, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ve Başkan Yardımcısı Murat Atay ve Nihat Düzgün, Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak,  Turan Koyuncu, Ömer Özer, Mardin Gazeteciler Derneği  Başkana Yardımcısı ve Federasyon Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Rıdvan Fidan ile Onur Kurulu Başkanı Adnan Avuka, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dışkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yücekaya, Yusuf Dündar  ve Burak Cansel katıldı.

Gazeteciler 1 günlük konaklamanın ardından Adıyaman´dan ayrıldı.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ