USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

GGF Yönetimine Vali Yaman´dan Çarpıcı Açıklamalar

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaman ?Halkın Bize Gösterdiği İlgi ve Güven, Hizmette Sorumluluğumuzu arttırıyor

GGF Yönetimine Vali Yaman´dan Çarpıcı Açıklamalar
03-03-2017 08:43
Google News

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik, Onur Kurulu Başkanı Adnan Avuka ve yönetim kurulu üyeleri  Vahap Erdoğan ile Neriman Çelebi Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman´ı  Büyükşehir belediyesindeki  makam odasında ziyaret etti

  Vali ve Belediye Başkan Vekili Yaman, tarihi kentte yaşayan insanların alışkın oldukları huzur ve güven ortamının emin ellerde olduğunu söyledi. Yaratılmak istenen  huzursuzluk ve güvensizlik algısının yıkılması için gayret gösterdiklerini ifade eden Yaman? Mardin Türkiye´nin en güvenli kenti.  Bunu her ortamda ve  her yerde söylüyoruz. Kayyum görevini üstlendiğimiz günden beri, her kesimden  kişilerle ve hizmet sektörü yöneticileriyle nasıl daha güzel ve kalıcı hizmet yaparız istişare toplantılarını ve beyin fırtınası görüşmeleri yapıyoruz. Halkımızın  görüşüne de baş vurarak  hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kentin gerçek sahiplerinin istemediği, benimsemediği hizmet anlayışına biz de sıcak bakmıyoruz? dedi

               Alt Geçit ve Çevre Yolu

         Mardin-Diyarbakır-Kızıltepe yol kavşağında trafiği rahatlatıcı, battı-çıktı geçişinin projelendirildiğini, çevre yolu için de çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Vali ve Belediye Başkan Vekili Yaman ? Bütün zamanlarımızı halkımızın huzur ve güveni ile yaşam alanlarının iyileştirilmesine dönük harcıyoruz. Gecenin geç saatlerine kadar sürdürdüğümüz, daha iyi hizmeti nasıl verebiliriz toplantılarının ardından sabah erken saatlerinde çalışmaya başlıyoruz. Kısa sürede hizmetlerimiz  gözle görülür hale gelecek. Halkımızı  en yararlı belediyecilik hizmetleriyle buluşturma kararlılığındayız? şeklinde konuştu.

                 Operasyonlar Vatandaşımızın Huzuru İçindir

          Nusaybin İlçesine bağlı mahallelerde sürdürülen operasyonlarda, bazı evlerin altlarında birbirine bağlanan gizlenme sığınaklarına rastlandığını  belirten Yaman, son operasyonda etkisiz hale getirilen kişilerin örgütün üst düzey eylem ve planlayıcıları olduklarını söyledi. Yaman? Bir mahallede evin altında tünel tespit edildi. Tünel evin altından başka bir evin altına geçiş yapıyor. Komando, Jandarma ve Özel Harekat birimleri, sabırla bu tünelleri temizledi. Etkisiz hale getirilen üst düzey teröristler, başlarına ödül konulan terör örgütünün üst düzey teröristleri. Bazı çevrelerin operasyondan rahatsız duymaları, başka tarafa dikkat çekmeye çalışmaları bunları kurtarmaktı. Bu konudaki kararlılığımız vatandaşımızın huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamaya dönüktür. Hedefimiz ve amacımız daha önce olduğu şehrin her köşesinde vatandaşlarımızın günün 24 saatinde ellerini ceplerine koyarak istedikleri ıslık çalarak gidebilmelerini sağlamaktır.? şeklinde konuştu.

           Esnaf ve ev ziyaretlerini de yoğunlaştıran Vali ve Başkan Vekili Yaman ?Biz halk için, hizmet için buradayız. Vatandaşın sorununu kendi sorunumuz olarak görüyoruz. Ve bunda gösterişe kaçmadan, yüreğimizin  ve vicdanımızın sesini dinleyerek soruların çözümüne gayret ediyoruz. Hizmet anlayışım reklam ve gösterişten uzak, bize ihtiyacı olanlara yakın, devletin sıcak yüzü ve şefkatli eliyle vatandaşımızın yanında olmayı tercih ediyoruz.  Bu konuda basın mensubu arkadaşlarımız bizi anlayışla karşılasınlar.? Diye konuştu.

         Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik  tarihi şehrin hakketmediği algılarla turizminin baltalandığını belirterek ? Valilik ve belediye olarak verilen hizmetlerde gözle görülür gelişmeler var. Halk bunun farkında. Biz de gazeteci olarak bu hizmetleri yakından takip ediyoruz. Vatandaşlar da bu gelişmelerin farkında. Tarihi şehirde huzur ve güvenin her gün biraz daha iyiye gittiğini görüyoruz. Bahar ile birlikte hareketliliğin artacağını ve Mardin´e turist akını olacağına inanıyorum. Mardin´i seven ve bu tarihi kentte yaşayan herkese turizmi canlandırmak için görevler düşüyor. Basın mensubu arkadaşlarımın hizmet ve gelişmeye bakış açıları her zaman toplumun yararına ve pozitiftir.  Tarihi şehrin ve ülkenin yararına yapılacak her güzel hizmet için bize düşen görevi yapmaya hazırız? dedi.

           Vali ve Başkan Vekili Yaman, operasyon bölgelerinde vatandaşların can ve mal güvenliklerinin korunması yanında, sağlık, gıda gibi ihtiyaçlarının güvenlik güçleri tarafından karşılandığını sözlerine ekledi.

 

 

                                                                   



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ