USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Gümüş, Midyatlı Çiftçiler için MZOB Adayım

Midyat Ziraat Odası (MZOB ) 4. Olağan Genel Kurulu'nun Şubat ayında yapılacak olmasına sayılı günler kala Abdulhalim Gümüş aday olduğunu açıkladı.

Gümüş, Midyatlı Çiftçiler için MZOB Adayım
20-12-2014 13:39
Google News

Midyat Ziraat Odası (MZOB ) 4. Olağan Genel Kurulu'nun Şubat ayında yapılacak olmasına sayılı günler kala Abdulhalim Gümüş aday olduğunu açıkladı.

 

Gümüş Elektrik ve Aydınlata firmasının sahibi olan Midyatlıların yakından tanıdığı ve ilçede yıllardan beri ticaret yapan Haccı Abdulhalim Gümüş, çiftçiye hizmet etmek adına Midyat Ziraat Odası Başkanlığa adayım.?dedi.

 

Midyat Ziraat Odası Şubat ayında yapılacak olan seçimlerde, Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı çiftçiler Aralık ayında delege seçimlerine katılacak. Midyat'ta 72 Mahalle'de yapılacak delege seçimin ardından başkanlık için oy kullanacak. 80 delege belirleyeceği oylarla Ziraat Odası Başkanlığı seçilecek.

 

- Artık Değişim Zamanı Geldi

Gümüş, Midyat Ziraat Odasının Başkanlığı kazanması halinde çiftçinin sorunlarının çözümü konusunda çaba sarf eden bir başkan olacağını belirtti. Ayrıca, delege seçimin ardından yapacakları projeleri kamuoyuna açıklayacaklarını da sözlerine ekleyerek, çitçilerden gelen talep üzerine aday olduğunun altını çizerek şöyle konuştu:

 

Mevcut Oda yönetimi hizmet üretemiyor. Ziraat Odası Başkanının görev yeri makamı değil çiftçinin yanıdır. Midyat Ziraat Odasında artık değişimin zamanı geldi. Mevcut yönetim çitçiye artık hitap etmiyor ve istenen hizmeti veremiyor. Verimlilikten uzak ve belirli bir kesime hitap ediyor. Bizim aday olma sebebimiz, arkadaşlarımız, dostlarımızdan gelen talepler üzerine aday olduk. Midyat Ziraat Odasına kayıtlı çiftçiler farklı görüşlere sahip. Herkesin siyasi görüşüne saygı duymak gerekir. Bizim işimiz siyaset değil, çiftçiye hizmet götürmektir. Biz ise Allah'ın izni ile göreve geldiğimizde çiftçilerin sorunları ile yakından ilgilenip çözülmesi için emek sarf edeceğiz. Çiftçilerimize şeffaf ve adil bir yönetim sözü veriyorum. Amcacımız Midyat çitçisini daha ileriye taşımaktır.?dedi

 

- Midyat Çitçisinin yanında olmak için adayım?

Kendi bilgi ve birikimimizle çitçimize daha iyi hizmet verebilmek için tarımsal alanında hizmet verimliliği artırmak için çalışacaklarını ifade eden Gümüş şöyle devam etti.

 

Neden kendimize ait bir fidan çiftliği olamasın ki. Ziraat Odasına olarak çeşitli meyve fidan çiftliği kurma gibi bir projemiz olacak. Yaptığım inceleme ve araştırmada bunun fazla maliyetli yok. İlk etapta meyve fidancılığını hayata geçirmek olacaktır. Midyatlı çitçilerin ve köylülerin içinde bulundukları sıkıntıları çok iyi biliyorum. Elektrik, su sondaj konusunda kendi imkânlarını kullanacağını müjdesini veriyorum. Biz çitçimizi daha ileriye taşımak istiyoruz. Bizim oda olarak vermemiz gereken ne ise ilk öncelik olarak onu vereceğiz. Çiftçimiz için gayret edeceğiz. Kendi şahsım adına ve imkânlarım ölçüsünde hiçbir ayrım yapmadan elektrik sorununun çözüme kavuşturacağım. Su kuyusunda sıkıntı çeken köylümüze yardımcı olacağım. Bizim yönetim anlayışımızda ve çiftçilerimiz arasında birlik, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak olacaktır. Tarımsal alanlarda çeşitli projeleri hayata geçireceğiz. Midyat'ta tarımsal alanda sadece üzüm yetiştiriciliği değil, bölgenin tarımsal üretimine uygun alanlarda yayılmak olacaktır. Neden kendimize ait bir fidan çiftliği olamasın ki. Üretim çeşitliliğine gideceğiz. Fındık, fıstık, badem gibi çiftçimize destekleyeceğiz. Tarımsal alanda kendisini geliştirmek, yetiştirmek isteyen çitçilerimize uygulamalı seminer, eğitim kursları düzenleyeceğiz. Amacımız Midyatlı çiftçilerimizin şimdiki anlayıştan daha fazla ve hak etiği konuma taşımaktır. Odanın kesinlikle ve kesinlikle çiftçilerimiz için seferber edeceğiz. Herkese hak ettiği değeri vereceğiz. Çitçimizin daha kaliteli ürün elde etmesinin yanında üretimden pazarlanmasına kadar bütün aşamalarda varlığımızı hissettirerek yanlarında olacağız.?diye konuştu.

 

Abdulhalim Gümüş Kimdir?

Abdulhalim Gümüş 1977 Midyat doğumludur. Gümüş Elektrik firmasının sahibidir. Ticaret, inşaat, elektrik, tarımsal alanda çalışıyor Artuklu Üniversitesinde okumaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.


Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ