USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

İGF'den Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'a Ziyaret

Genel Başkan Demir "İGFA olarak internet gazetelerini kurmaktan ve bir araya getirmekten dolayı onur duyuyorum'

İGF'den Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'a Ziyaret
26-01-2021 20:10
Google News
İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, İGF Genel Başkan Vekili Seda Köktener, reklam müdürü Nurcan Köken, yönetici asistanı Didem Özer ile birlikte AGC Başkanı Zeki Dişkaya, Adıyaman internet sitelerinden sorumlu AGC ikinci Başkanı Cihan Akbilek, Başkan Vekili Yusuf Dündar, Genel Sekreter Burak Cansel Çolak, Mehmet Toprak, Hakan Çalışkan, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında İGF Genel Başkan Mesut Demir, İGF’nin 1 yıl önce kurulduğunu, bu süre zarfında Türkiye genelindeki kurumsal internet gazetelerini bir çatı altında bir araya getirmek için çaba gösterdiklerini, bu anlamda bugün itibariyle 2 bin 500 internet sitesini federasyonun çatısı altında bir araya getirdiklerini belirtti.

“İGFA olarak internet gazetelerini kurmaktan ve bir araya getirmekten dolayı onur duyuyorum”

Türkiye ile birlikte 6 devlette teşkilatlarını kurduklarını ifade eden Başkan Mesut Demir; “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile sürekli olarak görüşmekteyiz. Sosyal medya yasasının çıkması için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. İGFA (İnternet Gazeteleri Federasyonu Ajansı) ulusal ölçekli resmi bir haber ajansı olarak hizmete başlamıştır. Temsilcilerimiz aracılığıyla gelen haberler bir havuzda birikmekte olup, uygun görülen haberler ulusal anlamda yayına sunulmaktadır. İnternet Gazetecileri Federasyonu TV adındaki televizyonumuz Şubat ayı içerisinde ulusal ölçekli yayına başlayacaktır. Üyelerimizle birlikte çok önemli bir görevi yerine getirdiğimizin farkındayız. Merdiven altı, korsan yayıncılık, iftira, şantaj, tehdit gibi gayri ahlaki hiçbir haberin biçim için değeri yoktur. İGFA olarak internet gazetelerini kurmaktan ve bir araya getirmekten dolayı onur duyuyorum. Türkiye’de ilk ve tek olan federasyonumuza üye olmak için temsilcilerimiz vasıtasıyla, maliye kaydı olan, resmi, adresi belli olan internet gazetelerini üye yapmaktayız. Adıyaman’ın bugünden sonra sesini Türkiye’ye ve dünyaya duyurmak için artık İGF gibi bir kurumunun olduğunu belirtmek isterim. Bundan sonra kurumumuza düşen görüntülü veya yazılı her haberi anında değerlendireceğiz” dedi.

“Ülkemize ve ilimize çok büyük hizmetler yapacağınıza inanıyorum”""

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise “İhtiyaç duyulan, yeniliklere uygun, disipline edilmiş, kayıt altında olan, vergisini veren bu tür internet gazetelerinin bir çatı altında bir araya getirmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ülkemize ve ilimize çok büyük hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Adıyaman’da temsilciliğinizden sisteme bir haberin yüklendiğinde o haberin 81 ilde 2 bin 500 haber sitesinde aynı anda yayınlanacağını sizlerden öğrenmiş olduk. Bu oluşumu Adıyaman’da AGC bünyesinde ve Mehmet Cihan Akbilek’in temsilciliğinde yürütüyoruz” dedi.

“Federasyonumuz 81 ilde ve 5 ülkede temsilciliklerini kurdu”

Ziyaret esnasında açıklamada bulunan AGC Başkanı Zeki Dişkaya ise “Belediye başkanımız Süleyman Kılınç’ın bizleri kabulünden dolayı teşekkür ediyoruz. Adıyaman ilimizde hizmet veren bir kurum olarak sürekli olarak halkın nabzını tutmaktayız. Çağımız internet çağı olduğu için özellikle pandemi döneminde internet haberciliğinin önemi bir kez daha anlaşıldı. Federasyonumuz 81 ilde ve 5 ülkede temsilciliklerini kurdu. Kurmuş olduğumuz bu konfederasyonla “merdiven altı” diye tabir edilen haber siteleri ile mücadele edeceğiz. İGF Federasyonu olarak bünyemizde İGF Haber ajansı, İGF TV ve resmi kayıtlı 2 bin 500 haber sitesini barındırıyoruz” diye konuştu.

“Adıyaman ilinde federasyona bağlı tek kuruluş olarak halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz”

AGC ikinci başkanı ve internet gazetelerinden sorumlu (İGFA) Adıyaman temsilcisi Cihan Akbilek ise: “AGC bünyesinde yaklaşık 25 internet gazetesi var. Bunların 16’sının maliye kaydını yaptırdık. Bu haber portallarına resmiyet kazandırdık, federasyonumuza üye işlemlerini yaptık. Federasyonumuz ile birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Adıyaman ilinde federasyona bağlı tek kuruluş olarak halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz. İGF olarak federasyonumuzla birlikte en hızlı şekilde haber akışımızı sağlayacağız” dedi.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ