USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

İsmail Kaya, Oğluna Dillere Destan Bir Düğün Yaptı

Avrupa ve Ortadoğu´dan çok sayıda İşadamının Katıldığı Düğünde Misafirler için İstanbul´da iki otel ayrıldı, lüks araçlar tahsis edildi.

İsmail Kaya, Oğluna Dillere Destan Bir Düğün Yaptı
22-04-2017 22:58
Google News

                     Haber :Mehmet Çelik

                    İstanbul´da Hyatt otelde düzenlenen dillere destan düğün ile İş Adamı Hacı İsmail Kaya´nın oğlu Gökhan, Mardin´in tanınmış ailelerinden Sabahattin Demir´in kızı Yeşim Demir ile dünya evine girdi. Düğüne, Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Anayasa Profesörü  Burhan Kuzu, Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Mardin Eski Milletvekili Cüneyt Yüksel,22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynelabidin Erdem, İstanbul İstinaf Mahkemesi Yüksek Yargıcı Serkan Ağalday, İşadamı Mehdi Deniz, Mardin Dernekleri Federasyonu Başkanı  İbrahim Biter, Katar, Tunus, Suriye, Dubai, Irak, Hollanda, Almanya, Şili, Bulgaristan, Ukrayna´dan işadamları,  Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Suer, ANAP Mardin İl Eski Başkanı Adnan Bayraktar, Kabala Muhtarı  Rıfat Kaya ve iki ailenin dost ve akrabalarından oluşan bini aşkın davetli katıldı.

           Ünlü İşadamı Hacı İsmail Kaya, yabancı ülkelerden ve Türkiye´nin çeşitli yerlerinden gelem misafirler için İstanbul´da iki otelde yer ayırttı, lüks lokantalarla anlaşmalar yapıldı. Mardinli İşadamının işlettiği Hak Evrensel Hatay Sofrası lokantasında, tuzda fırınlanan kuzular alevler içinde davetlilerin bulunduğu yemek salonuna getirilerek servis edildi. Kuş sütünün eksik olduğu yemekte yerli ve yabancı işadamlarının yemeklere hayran kaldığı ve birbirleriyle  kaynaştığı gözlendi.

          Mardin´den çalgıcılar geldi

       İş adamı Hacı İsmail Kaya, düğünde mahalli müzik için, ünlü ses sanatçısı Semir Ortaç ve ekibini özel olarak İstanbul´a getirdi. Ortaç ve ekibi Türkçe, Arapça,  Kürtçe, Süryanice ve Ermenice türkülerle davetlileri coşturdu. Dış ülkelerden gelen yabancı işadamları Mardin´in mahalli müziğine hayran kaldı. İşadamları zaman zaman sahneye çıkıp oyun oynadı,

          İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Nedim Kaya, Damadın Babası İşadamı Hacı İsmail Kaya ve Kabala Belde Eski Belediye Başkanı Ferah Kaya gelen misafirleri kapıda karşıladı ve masaları dolaşarak hal hatır sordu.

            Gelin ve damat sahnede oyuna çıkınca, dolar yağmuruna tutuldu. Sahneye getirilen çok katlı pastanın ardından, takı törenine geçildi.

                 Takı Töreni İçin Uzun Kuyruk oluştu

            Damat ve gelinin yakınları ile davetliler adeta takı yarışına girdi. Takı töreni sırasına  girenler kuyruk oluşturdu. Bir saat kadar süren takı töreninde,  gelin Yeşim Demir Kaya   adeta altın yumağına döndü. Damadın annesi Songül kaya ve babası  İsmail kaya geline akıtma gerdanlık ve bileklik taktı. Gelinin kolları altınlarla dolunca, gelen takılar getirilen özel kutlara dolduruldu. Damada takılan paradan elbiseleri görülmez hale geldi.

      Milletvekilleri ve İşadamları Reyhani oynadı

          Düğünde mahalli sanatçıların çaldığı Mardin´e özgü reyhani oyun havasına dayanamayan, Mardin Ak Parti Milletvekili Orhan Miroğlu, Mardin Eski Milletvekili  Cüneyt Yüksel ve İşadamı Zeynelabidin Erdem  piste çıkıp Reyhani oynadı, dolarlar havada uçuşltu

           Damadın babası Hacı İsmail Kaya, amcası Nedim Kaya ve Ferah Kaya  düğüne gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek ? Yurt dışından ve yurt içinden düğünümüze katılan işadamı ve bürokratlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Mardin´den ve İstanbul´dan gelen dost, akraba ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu mutlu ve sevinçli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştular.

           Genç Çiftin Nikahını Fatih belediye Başkan Yardımcısı  Hasan Suer kıydı. Şahitliklerini ise ;Anayasa Profesörü Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,  Mardin Eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, Emekli General Hüseyin Hıdır Atabey, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynelabidin Erdem, İşadamı Bedirhan Çetin, İsmail Çelebi, Kabala Belediye Eski Başkanı Ferah Kaya, Hulusi Canbay nikah şahitliği yatı.

    Anayasa Profesörü Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu genç çifte mutlu olmanın  sırlarını anlattı. Türkiye´de aile kavramının öneminin devam ettiğini, gençlerin ise ahlaki ve vicdanı terbiyenin etkisinden uzaklaşmadığını söyledi. Kuzu ?Aile değerleri yüksek bir toplumuz. Evlilik zor ve önemli bir kurumdur. Mutluluğun sırrı sorunları yüksek sesle tartışmamaktır.? Dedi.

         Mahalli Müzik ekibinden sonra sahne alan İzzet Yıldızhan, söylediği birbirindne güzel parçalarla davetlileri coşturdu.Düğün gecenin geç saatleirne kadar devam etti.

       

        

    

 

 



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ