USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Mardin TSO’da Seçim Hareketliliği

Mardin Ticaret eve Sanayi Odası Başkanlığı seçimleri için adaylar belirmeye başladı. İlk açıklama İş İnsanı Hatip Çelik’ten geldi. "Gelişimin önündeki engelleri kaldırmak için adayım”

Mardin TSO’da Seçim Hareketliliği
29-08-2022 09:14
29-08-2022 09:17
MARDİN
Google News

Mardin Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığı adaylığını açıklayan iş insanı Hatip Çelik Mardin’in sosyal ve kültürel değer ve zenginliklerine dikkat çekerek, Mardin'de doğan, büyüyen, yaşayan ve kazandığı alın terini Mardin'e yatıran biri olarak Mardin Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığına  aday olduğunu açıkladı.

Tarım üretimi ve gıda sanayisinin yanında şehrin lokomotif sektörlerin başında gelen turizm, stratejik konumundan kaynaklı ticaretin merkezi olan kadim şehir Mardin'i kalkındırmaya dönük bir çalışma programının içerisinde olmak için bugün hep birlikte bir araya gelmeyi hedeflediğini ifade eden Çelik; “Değişimin ve gelişimin öncüsü olmak, aynı zamanda şehrimizin dinamiklerini, kurumlarını, sivil toplum örgütlerini ve siyasetçilerini ortak bir paydanın etrafında kenetleyerek güçlü bir işbirliği oluşturmak için bugün buradayız.”dedi.

Gelişimin Önündeki Engelleri Kaldırmak İçin Adayım”

Lojistiğin, turizmin, tarımın, gıdanın, geri dönüşüm tesislerinin, tekstilin ve sanayinin  önündeki engelleri bertaraf etmek, önünü açmak ve şahlandırmak için Mardin Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına adaylık heyecanını,duyurmaktan ve paylaşmaktan onuru duyduğunu dile getiren Çelik   “ Nihai kararımı verirken, üyesi ve gönüllüsü olduğum Sivil Toplum Kuruluşlarından, dostlarımdan, çalışma arkadaşlarımdan, Mardin ekonomisine, istihdamına katkı veren iş dünyasından görüş ve öneriler alarak, uzun istişareler sonrası sanayimizin önündeki sorunları giderme adına aday olma kararı almış bulunmaktayım.

Bu kararı açıklarken tıpkı bugün olduğu gibi inşallah hep birlikte bu çalışma sürecini birlikte domine edecek, kadim şehrimizin önünü hep birlikte açacağız. İnşallah bu göreve geldiğimiz takdirde Mardin Ticaret Odası yönetimi olarak, platformumuzun üyelerini, sektörleriyle ilgili gelişmelerden, yeni yönelimlerden haberdar ederek, rekabet güçlerini ve kurumsal vizyonlarını arttırmaları için gayret göstereceğiz.” Diye konuştu

 MTSO Başkan Adayı Hatip Çelik, hedeflerini şöyle sıraladı;

“Üyelerimize en yüksek faydayı ve desteği sağlama noktasında özveriyle çalışacağız.

Üyelerimizden odamıza intikal eden tüm sorunları ve önerileri ivedilikle yetkili makamlara ileterek, çözülmeleri noktasında takipçisi ve destekçisi olacağız.

Önümüzdeki dönemde bölgemizde ve şehrimizde faaliyeti bulunan sektörlerin en güçlü şekilde temsil edilmesi için ayrı ayrı komiteler oluşturup, aktif ve dinamik ekiplerle sektörlerin önündeki sorunların ve sorunların çözümler yollarını hep birlikte irdelemenin gayretinde olacağız.

Gelişen dünyadaki bilgi ve teknoloji toplumuna geçiş sürecinde, Mardin’in bu değişim ve dönüşüm sürecine ayak uydurabilmek için hedefe giden yollardaki sorunların çözüme kavuşturulması, engellerin bertaraf edilmesi için oluşturacağımız platformlarda ortak akılla, istişareyle, müzakereyle, birlikte mücadele ve müdahale ederek çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız.

Değerli üyelerimizin teveccühüyle emanet alacağımızı düşündüğümüz bu makamın sorumluluğunun bilincinde olarak birlik ve beraberlik anlayışıyla, hizmet kalitemizden ödün vermeden, üyelerimizin memnuniyetini ön planda tutarak, Mardin’e, sosyo-ekonomik kalkınmasına ve iş dünyamızın faydasına hizmet etmeyi kararlılıkla sürdürmek için var gücümüzle çalışacağız.

Şehrimizde istihdamı artıracak, dijital dönüşüm sürecine gireceğimiz, tarımda, sanayide, turizmde, ticarette çok daha başarılı olacağımız bir dönem Mardin'imizi bekliyor. 

Mardin esnafımızın, iş insanlarımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum.

Her bir fikir bizim için kıymetli. Bir kişi varsa fazlayız, eksik olursa eksiliriz. 

Kıymetli hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle bugün startını verdiğimiz seçim maratonumuza hız kesmeden çalışmalarımızı son ana kadar sürdüreceğiz. 

Yeni dönemde Mardin’in sahip olduğu güçlü potansiyelin farkında olan, bölgedeki gelişimin motor gücü olan ekonomik sektörlerin öncülüğünü hedefleyen bir anlayışın içerisinde olacağız.

Sanayicilerimize, tüccarlarımıza, esnafımıza yönelik yeni projeler gerçekleştireceğiz. Girişimciliğe her zamankinden daha fazla özen gösterecek, tüm kurum ve kuruluşlarla Mardin’in geleceği için ortak paydada buluşarak, fikirler üreterek, her daim yanlarında olacağız.

Dualarıyla, iyi temennileriyle yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. 

Sürecin Mardin’imize hayırlara vesile olmasını ümit ediyor, her birinize sevgi ve saygılarımız sunuyorum. “

                                     


Editor : Mehmet ÇELİK
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ