USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Mardinmasa´dan Gazeteciler günü kutlaması

Mardin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan mardinmasa ekibi, Mardin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti, gazeteciler gününü kutladı.

Mardinmasa´dan Gazeteciler günü kutlaması
09-01-2019 22:27
Google News

           Mardin Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde görev yapan mardinmasa´dan bir ekip, 10 Ocak  Gazeteciler Günü dolayısıyla, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik´i ziyaret ederek ?10 Ocak Gazeteciler Gününü? kutladı.

           Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Merve Erciyas´ın selamlarını ileten, mardinmasa ekibi, Mehmet Çelik´in şahsında, Federasyon ve Cemiyet üyelerinin ? Gazeteciler Gününü? kutladı.

           GGF Genel Başkanı ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, mardinmasa´da görev yapan gençlerin faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek ?Şehir ve ilçe merkezleri ile kırsal alanlarda, sosyal devlet anlayışını gözler önüne seren çalışmalarını takip ediyoruz. Gençlikten beklentilerimiz büyük, siz de hedeflerinizi büyük tutun. Hizmet ettiğiniz, dokunduğunuz, sevdiğiniz insanlar bizim  insanımız. Vali Mustafa Yaman ve Basın Müdürü Merve Erciyas´a teşekkür ediyorum? dedi.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ