USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

MERİT GRUP REAL MARDİN TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR

12-14 Haziran 2023 tarihleri arasında Ankara Mamak spor salonunda yapılan para masa tenisi Türkiye Şampiyonası müsabakaları oynanan final maçları ile sona erdi.

MERİT GRUP REAL MARDİN TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR
18-06-2023 19:42
18-06-2023 19:45
MARDİN
Google News

Mardin’i temsilen Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi takımının da katıldığı Ankara Mamak Başak Gençlik Spor Salonunda 2 gün süren şampiyonaya, masa tenisi Milli Sporcuları Abdullah Öztürk, Kübra Korkut, Nergiz Altıntaş, Ramazan Sincar ve Ali Öztürk’ün yanısıra 45 kulübün yarıştığı şampiyonaya 26 şehirden 142 sporcu katıldı. Ferdi, double ve miks yarışmalarında mücadele eden kadın ve erkek sporculardan dereceye girenler, şampiyonanın son gününde düzenlenen ödül töreniyle kupa ve madalyaların sahibi oldu.

Para Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına son yıllarda masa tenisi sporunda adından sıkça söz ettiren, tüm liglerde mücadele eden, Merit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Karataş’ın destekleriyle, Mili antrenör İzzetin Atasever’in çalıştırdığı Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi takımı da katıldı.

Masa Tenisi süper liginde sezonu üçüncü olarak tamamlayan ve Türkiye’yi Avrupa da temsil etme hakkı kazanan ilk Mardin takımı olma başarısını gösteren Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü takımı Para Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi oldu. Ferdi erkekler sıralamasında 6. klasta Rıdvan Fidan 3ncü,  7. klasta Uğur Muratoğlu 4ncü, 8.klasta Abdulkadir Admış ise 7. olma başarısını gösterdiler.

Şampiyonada iz bırakanlar arasında 3.klasta erkekler ferdi  Türkiye şampiyonu olan daha önceki yıllarda sırasıyla 3’cülük, 2’cilikleri olan geçen yılın ve bu yılın  şampiyonu Bahçelievler Belediye Spor Kulübü oyuncu Mardinli Ramazan Sincar oldu.

Merit Grup Real Mardin Masa tenisi takımı ve Türkiye masa tenisi Milli takım antrenörü İzzetin Atasever , “Para masa tenisi şampiyonasında Mardin’i temsil eden Merit Grup Real Mardin masa tenisi takımı 14-15 Haziran 2023 tarihinde yapılan şampiyonada aldığımız derecelerle artık bizde varız diyoruz. Çift erkeklerde takımımız Türkiye 2. oldu. Ferdi erkekler sıralamasında 6. klas Rıdvan Fidan 3., 7.klas Uğur Muratoğlu 4., 8.klasta Abdulkadir Admış 7. olma başarısını gösterdik. Kulüp başkan yardımcımız Selim Öncü’yü ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Her zaman yanımızda olan Merit Grup Real Mardin kulüp Balkan’ımız Zafer Karataş’a, Mardin Gençlik Spor İl Müdürü Beytullah Birlik’e, ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Necmeddin Nas’a, teşekkür ederim.’’ şeklinde duygularını ifade etti.

Mamak Başak Gençlik Spor Salonu’nda 2 gün süren şampiyonada mücadele eden Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi takımını yalnız bırakmayan başkan Yardımcısı Selim Öncü şampiyona boyunca masa kenarında oyuncularına taktiksel destek vererek motive etmeye çalıştı. Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Takımı Başkan Yardımcısı Selim Öncü Şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi takımı başkanıyla, yöneticileriyle, antrenörü ve oyuncularıyla kenetlenmiş durumda. Başarı asla tesadüf değildir. Bugün tüm masa tenisi liglerinde takımlarımız mücadele ediyor. On yılı aşkındır katılmadığımız Para Masa Tenisi şampiyonasında takımımız ikinci olurken ferdilerde oyuncularımız klâslarında dereceler aldılar. Bundan sonra Para Masa Tenisi şampiyonalarına Merit Grup Real Mardin Takımı olarak bizde varız. Bundan sonraki şampiyonaya daha iyi çalışmış, hazırlanmış ve motive olmuş olarak katılacağız. Takıma yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı Merit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Karataş’a, Mardin Gençlik Spor İl Müdürü Beytullah Birlik’e, Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Necmeddin Nas’a, Milli Antrenör hocamız İzzetin Atasever’e ve Para Masa Tenisi şampiyonasında emeği geçen herkese kulübüm adına teşekkür ederim.’’ dedi

20 YIL SONRA GELENEK BOZULMADI

Ferdi Erkekler 6.klasta mücadele eden Türkiye  3. olan Rıdvan Fidan, ‘’Yaklaşık 20 yıl önce de Türkiye ikinciliği ve üçüncülük derecelerle Mardin’e dönmüştük. Uzun yıllardır katılmadığımız Para Masa Tenisi Şampiyonasında takımımız yine 2. olurken bireysel klasmanlar da üçüncülük, dördüncülük ve yedincilik  dereceler aldık. Merit Grup Real Mardin Kulübü olarak şampiyonaya önümüzdeki yılda daha iyi dereceler almak için çalışmalarımıza takım olarak ara vermeden devam edeceğiz. Merit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Karataş’ın başkanlığında milli antrenörümüz İzzetin Atasever hocamızın öncülüğünde başarıdan başarıya koşan, Masa Tenisi Süper Liginde 3ncü olarak ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etme hakkı kazanan Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi takımımız koymuş olduğu hedeflerine Para Masa Tenisi şampiyonu olmayı eklemiştir. Takıma maddi manevi desteklerini esirgemeyen masa tenisi severlere teşekkür ederim. Ayrıca gerek şampiyonaya bizleri hazırlamamızda bizlere kafile başkanlığı yapan kulüp başkan yardımcımız Selim Öncü hocamıza teşekkür ederim. Şampiyonada emeği geçen herkese federasyona teşekkür ederim.’’ dedi.

Ferdi Erkekler 7. Klasta 4. olan Uğur Muratoğlu,  ‘’Uzun zamandır şampiyonaya katılamadık. Taktiksel olarak eksiğimizin olduğunu sanmıyorum ancak kondisyon eksikliğimiz vardı. İnşallah önümüzdeki şampiyonada taktiksel ve kondisyon olarak daha iyi hazırlanmış olarak katılarak şampiyon olarak ülkemizi Avrupa kupalarında temsil ederiz. Şampiyonada desteklerini bizlerden esirgemeyen başta başkanımız Zafer Karataş olmak üzere herkese teşekkür ederim.’’ dedi

Klas 8’de  7. olan Abdulkadir Admış ise, ‘’Türkiye Şampiyonasına takım arkadaşlarım ve milli antrenörümüz İzzetin Atasever’in motivasyon ve destekleriyle katıldım. İlk defa şampiyonaya katılmam sebebiyle heyecanıma hakim olamadım bu da maç kaybetmeme sebep oldu ona rağmen 8. Klasta 7. oldum. Bana göre katılmış olmam da bir başarıdır. İnşallah çalışmalardan geri kalmayarak şampiyonada klasımda Türkiye şampiyonu olacağıma yürekten inanıyorum. Yapmak istediğiniz bir şey rüyanıza girmişse yola 1-0 başlamışsınız demektir. Takım arkadaşlarımdan Rıdvan Fidan’a, Uğur Muratoğlu’na Kulüb başkan yardımcımız kafile başkanımız Selim Öncü hocama, Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü başkanı Merit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Karataş’a, ortaokul, lisede sınıf arkadaşım Real Mardin Spor kurucusu İzzetin Atasever’e ve kulübe maddi manevi desteklerini eksik etmeyen herkese teşekkür ederim. Sizlerin aracılığıyla herkesi kulübümüze maddi manevi destek vermeye çağırıyorum.’’ dedi 

Ankara Mamak Başak Gençlik Spor Salonunda yapılan Para Masa Tenisi 14-15 Türkiye Şampiyonasında ödül almaya hak edenlerin kupa ve madalyaları verildi.


Editor : Mehmet ÇELİK
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ