USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Muhtar adayı Akilli´den hizmet vaadi

Artuklu İlçesi 13.Mart Mahalle muhtarlığına aday olan Mehmet Akilli, propaganda çalışmalarına başladı.

Muhtar adayı Akilli´den hizmet vaadi
04-12-2018 20:52
Google News

Mardin Artuklu İlçesinin 13 Mart Mahalle Muhtarlığı için adaylığını açıklayan emekli bürokrat Mehmet Akilli, mahalleliden destek isteme turlarına başladı. Afiş  ve el broşürleri bastıran Akilli, mahallede eksikliği hissedilen hizmetlerin takipçisi olacağını söyledi.

     Kamuda 25 yıl hizmetten sonra emekli olduğunu, ardından emlakçılık yaptığını belirten Mehmet Akilli, mahalle muhtarlığı yapabilmek için, muhtarlığın görev ve sorumluluklarınınım bilincini taşıma kabiliyetine sahip olunması gerektiğini söyledi.

             24 saat kapım açık olacak

       Seçilmesi durumunda muhtarlığın nasıl yapılması gerektiğini, mahalleliye pratik olarak göstereceğini kaydeden Akilli ? Ben memurluk, yöneticilik yaptım. Kamuda işlerin nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyorum. Benim kapım 24 saat vatandaşa açık olacak. Devlet ile vatandaş arasındaki köprüyü en iyi şekilde oluşturup koruyacağım. Fakir ve muhtaç vatandaşlar için gelen yardımları, enişteme, ablama, yengeme amcama vermeyeceğim. Hak sahiplerine dağıtacağım. Mahallelinin sorununu sorum, üzüntüsünü üzüntüm olarak göreceğim. Dedi

       Muhtar adayı Akilli, şimdiden apartmanları dolaşarak herkesten destek istemeye başladığını sözlerine ekledi.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ