Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Laboratuvarı’nın teknik altyapısını güçlendirecek önemli bir bağış gerçekleştirildi.
Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve hayırsever iş insanı Ömer Özel tarafından hastaneye; 1 adet doku takip cihazı, 1 adet mikrotom cihazı, 1 adet boyama-kapama sistemi ve 2 adet patoloji araştırma mikroskobu bağışlandı.
Yapılan bağışla birlikte patoloji laboratuvarında sunulan hizmetlerin daha kaliteli, hızlı ve etkin şekilde yürütülmesine katkı sağlanması hedefleniyor. Cihazların, tanı süreçlerinin güçlendirilmesi ve hastalara daha nitelikli sağlık hizmeti sunulması açısından önemli bir kazanım olduğu belirtildi.
Mardin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sağlık hizmetlerine sunduğu değerli katkılardan dolayı Ömer Özel’e teşekkür edilerek, bağışın Mardin’e ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Editor : Mehmet ÇELİK
