USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Sanayici ve İş Adamları Halı Sahada Buluştu.

-Mardin OSB İle Cizre OSB Yönetimi Halı Sahada Dostluk Maçı Yaptı

Sanayici ve İş Adamları Halı Sahada Buluştu.
26-06-2014 18:09
Google News

           Mardin Organize Sanayi Bölgesi ile Cizre Organize Sanayi Bölgesi yöneticiler,halı sahada dostluk ve kardeşlik maçı yaptı.Mardin Organize Sanayi Bölge Başkan Vekili ve Mardin Sanayici Ve İşadamları Derneği Başkanı Nasır Duyan,sosyal ve kültürel etkileşimle ticari ilişkilerin artacağına inandığını söyledi.

           Mardin OSB'den bir grup yönetici ve OSB çalışanı ile Şırnak'ın Cizre İlçesine giden Mardin OSB Başkan Vekili ve MARSİAD Başkanı Nasır Duyan,Cizre ilçesinde Ticaret Odası Başkanı ve  Cizre OSB Başkan vekili Süleyman Çağlı,yönetim kurulu üyesi Mehmet Sanşak ve Genel Sekreter  M.Casım Boyacı tarafından karşılandı.OSB'in çalışma kural ve yöntemlerinin konuşulduğu kısa bir toplantının ardından,halı sahada 'Dostluk ve Kardeşlik Maçı' yapıldı.

             Karşılaşma öncesinde dostluk ve kardeşlik mesajları verildi. Mardin OSB Başkan Vekili ve MARSİAD Başkanı Nasır Duyan 'Bugün burada buluşmamızın amacı kültürel ve sosyal etkileşimdir. Yakın bir zamanda Cizre'de kurulan Organize Sanayi Bölgesi hepimiz için gurur verici bir olay. Mardin OSB çatısı altında kurulan bir organize sanayi bölgesi. Burada hem ticari ilişkiler hem sosyal etkileşim hem kaynaşma hem de kardeşlik anlamında Cizre ile gönül bağımız var. Amacımız Cizre'yi kardeş OSB olarak tayin etmek ve beraber bu bölgenin gelişmişliğine, kalkınmasına öncülük etmektir' dedi.

Cizre TSO Başkanı ve OSB Başkan Vekili Süleyman Çağlı ise,dostluk maçının temelinde işadamlarının  kaynaşması be dayanışmasının yer aldığını hatırlatarak ' Bugün düzenlediğimiz dostluk maçına bizleri kırmayıp gelen Ortadoğu Ticaret Borsası İcra Kurulu Başkanı Murat Çuhadar, Mardin Sanayici İşadamları Dernek Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı Nasır Duyan ve bölge işadamlarına teşekkür ediyorum.

 Bugün Burada 'bölgede hakim kılınmak istenen korku psikolojisinin yerleşmesine izin vermemek adına, kalkınma sahasında güç birliği yapan işadamlarını, patronlar dünyasını, bölge ekonomisinin nabzını tutmaya yönelik düzenlediğimiz kardeşlik ve dostluk maçında,iş aleminin değerli temsilcileriyle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duymaktayız.

Bölge İşadamlarımız toplumumuzda refahın sağlanmasının yanı sıra en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin gelişmesine ve perçinleşmesine neden olmuşlardır.İşadamlarımıza yönelik düzenlediğimiz bu dostluk maçının barışa,kardeşliğe ve gelecek adına olumlu bir adıma vesile olmasını diler,Mardin'den cizre'ye gelerek büyük bir incelik gösteren bütün işadamlarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum' dedi.    

Cizre TSO Başkanlığının düzenlediği dostluk maçının önemine değinen Ortadoğu Ticaret Borsası İcra Kurulu Başkanı Murat Çuhadar ise dostluk maçının iş dünyasına güzel ve anlamlı mesajlar vereceğine dikkat çekerek',Bugün burada Cizre'nin büyük bir aşk olduğu işlenecek.Her iki takım oyuncuları bölgenin farklı alanlarında yaşayan insanları burada sadece ekonomi alanında,ticaret adamları bir araya gelmeli.Bugün burada Cizre'nin yeniden şahlanışı geldi.Sadece Mem U Zin ile değil,Nuh Peygamber Türbesi ile değil burada önemli manevi değerlerin dostluk maçında bir araya gelmesi ile şekle girecektir.Bugün Cizre'de duygusal ve yüreksel anlamda bir aşk yaşanacak.Bunun da ev sahipliğini yapan Cizre TSO başkanı Süleyman Çağlı'nın yapmış olduğu bir organizasyondur.Bu vesile ile bu dostluk maçının organize edilmesinden dolayı Cizre TSO Başkanı Çağlı ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

            Karşılaşmanın ardından,Cizre Kaymakamı Şenol Koca'nın da katıldığı yemekte maçın kritği yapıldı.Nasır Duyan Daha önce Mardin Vali Yardımcılığı görevi yapan ve tarihi dönüşüm projesinde verimli çalışmalar yapan Cizre Kaymakamı Şenol Kocaya ve Cizre Ticaret Odası Başkanına plaket verdi.İlçe Kaymakamı Şenol Koca Mardin'de görev hayatının en güzel dostluklarına sahip olduğunu söyledi.

           Cizre Ticaret Odası Başkanı Süleyman Çağlı'da ilçe Kaymakamı Şenol Koca,MARSİAD Başkanı Nasır Duyan ve Ortadoğu Ticaret Borsası İcra Kurulu Başkanı Murat Çuhadar'a plaket verdi.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ