USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Vali Cengiz Kadınlar Gününü Kutladı

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınların, ülkenin gelişmesine büyük katkılarının bulunduğunu söyledi.

Vali Cengiz Kadınlar Gününü Kutladı
07-03-2014 09:16
Google News

Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nün kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olma mücadelesinin başlangıcı olarak kabul edildiğini belirtti.

Kadınların hep baş tacı konumunda olduklarını kaydeten Cengiz Şunları belirtti:

"Kadınlar, yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen,  bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr, anne olmanın getirdiği büyük kutsallığa sahip,  gelecek nesilleri yetiştirendir. Bizim kültürümüzde kadın, hep baş tacı konumundadır. Mensup olduğumuz yüce dinimiz İslam da, Cenneti annelerin ayakları altına sererken kadına hak ettiği kıymeti en yüksek şekilde ifade etmektedir. Sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınlarımızın, ülkemizin gelişmesine büyük katkılarının bulunduğu bir gerçektir.Bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın, bu anlamlı günlerini kutluyor sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum."



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ