USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Yönetim Kurulu Toplantısı Mardin'de yapıldı

UND Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Mardin'de yapıldı

Yönetim Kurulu Toplantısı Mardin'de yapıldı
25-06-2013 18:40
Google News

 

Uluslararası NakliyecilerDerneği Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı 21 Haziran 2013 tarihindeMardin'de bölgedeki  üyelerin ve nakliyecilerinin katılımı ile yapıldı.Toplantı vesilesiyle Mardin Valisi Sayın Ahmet Cengiz ve Habur Sınır Kapısı daziyaret edildi.

 

UND'nin Haziran ayı Yönetim KuruluToplantısı 21 Haziran 2013 tarihinde Mardin'de bölgedeki üyelerin venakliyecilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantı vesilesiyle bölgedeiki gün yoğun gündem ile temaslar gerçekleştirildi. 

 

UND Yönetimi ve bölge nakliyecileri21 Haziran 2013 tarihinde ilk olarak Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret etti veyeni görevinde başarılar diledi. Vali Ahmet Cengiz ise yönetim kurulutoplantılarının farklı şehirlerde yapılmasının önemini vurguladı ve sektörünekonomiye yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etti. UND Yönetim Kurulu BaşkanıÇetin Nuhoğlu ise Sayın Cengiz'in UND Heyetini kabul etmesinden dolayıteşekkürlerini dile getirdi ve İran Irak ve Ortadoğu'ya yapılan taşımalardaMardin bölgesi ve üyeleri aktif rol oynamaktadır. Mardin Türkiye'nin 2020 yılıihracat hedeflerine ulaşılmasında önemli rol oynayacaktır? dedi. Nuhoğlu ayrıcabölge nakliyecilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi ve tespit edilmesindeValiliğin etkin rol alması gerekliliğinin de altını çizdi.

 

Valilik ziyaretinin ardından Mardin Ticaret ve Sanayi Odasında bölge üyeleri ile bir araya gelindi veHaziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarakDicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Programlama Koordinatörü Mehmet Uncu bir sunumgerçekleştirdi ve Mardin'in  bulunduğu bölgedeki lojistik önemindenbahsederek DİKA'nın nakliyecilere sunduğu mali destek programlarını anlattı.

 

Bölge ziyaretinin ikinci günü Cizreve Habur'da nakliyecilerle bir araya gelindi, Habur Gümrük Müdürlüğü ziyaretive gümrük sahası incelemesi yapıldı.  Habur Mülki İdare Amiri Turgay İlhanve İpekyolu Gümrük Bölge ve Ticaret Müdürü Hasan Eken ile yapılan toplantıda Haburkapısındaki bekleme süreleri kapının modernizasyonu hakkında bilgiler alındı.Habur Mülki İdare Amiri Turgay İlhan, Habur'un Türkiye'deki 17 sınır kapısındanen önemlisi olduğunu ve tüm trafiğin tek başına %43`ini oluşturduğunu, günlük4.000 ? 4.500 arasında büyük araç giriş çıkış olduğu bilgisini vererek, yeniyatırımlarla ve üçüncü köprünün bitmesi ile bu sayının 4.600'lere ulaşacağınıbelirtti.  UND YönetimKurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise toplantıda önümüzdeki aylardan itibariyleHabur'da bir UND temsilciliğinin olacağını ve problemlerin çözümü konusunda UNDaktif rol alacağını belirti. Gümrüğe her türlü yardım ve katkıyı sunacaklarınıileten Nuhoğlu, Habur kapısı eskisi ile mukayese edilemeyecek kadar gelişmişdurumda ancak Özellikle 500 milyar dolar ihracat hedefi dikkate alındığındayapılacak daha çok şey var. Sizler, ülkenin gelişmesi için bir mücadeleniniçindesiniz. Sektör adına şükranlarımızı sunuyoruz? dedi.

 

İki günlük ziyaret programıdoğrultusunda Mardin, Cizre ve Silopi'deki nakliyecilerle bir araya gelereksorunları yerinde tespit eden UND heyeti, bölgelere yönelik ziyaretlerinarttırılmasına karar verdi.

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:"Normal Tablo";mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-qformat:yes;mso-style-parent:"";mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin-top:0cm;mso-para-margin-right:0cm;mso-para-margin-bottom:10.0pt;mso-para-margin-left:0cm;line-height:115%;mso-pagination:widow-orphan;font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ