USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

?ERDOĞANSIZ BİR DÜNYA İSTİYORUM?

02-10-2016

 

?15 Temmuz darbesinin başarısız olmasına üzüldüm. Erdoğan´sız bir dünya istiyorum?

Bu sözler batı ülkesinin şeref yoksunu bir siyasetçisine ait.

Hollandalı aşırı sağcı sözüm ona insan müsveddesi siyasetçinin söylediği bu sözler kendini bu coğrafyaya ait gören her insanın kanını donduracak, bizi kendimize döndürecek düzeyde sarsıcı sözler.

Demokrat maskesi altındaki batı emperyalizmin uşağına şu soruları sormak gerekir.

1-Senin ve ülkenin Erdoğan´ la ne alıp veremediği var?

2-Kilometrelerce uzaktaki iki ülke olmamıza rağmen Erdoğan, hangi icraatıyla bu sözlü saldırıyla karşılaşmış, sizin hangi iç işinize müdahale etmiştir de hak etmediği bu sözlere muhatap olmaktadır.

3-Sizlere hizmet ve uşaklık eden FETÖ´cü hainlerle sizin bu gönül bağının sebebi ne?

4-İslam´dan ve Müslümanlardan nefret duygunuzu zaten biliyoruz ama Türkiye coğrafyasında yaşayan insanların tümüne Erdoğan şahsında saldırınızın nedeni, bilinçaltınıza yerleşmiş Haçlı Seferlerinde bu coğrafyada yediğiniz tokatlar neden olabilir mi?

Türkiye gibi bağımsız, özgür, kökleri mazide olan devletin en tepe ismine, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yöneltilen bu sözler ahlaksızlığın ötesinde uluslar arası hukukta suçtur.

Üstelik şeref yoksunu bu sözleri Hollanda parlamentosunda söylemiştir.

Asıl biz üzerinde yaşadığımız gezegende bu tiplerin ve zihniyetlerin yaşamasını içimize sindiremiyoruz. 

Mazlumların bedduasının bu çirkef adamı, bu zihniyeti başarılı kılmayacağından asla şüphe yoktur.

İşin acı yönü, emperyalizmin tetikçisi bu tipin söylediği hakaret içerikli sözlere ulusal medyamızda, siyaset dünyamızda yeterli bir tepki verilmedi.

Sadece haçlı zihniyeti değil içimizdeki hainlerin birçoğu pusuda yatmış Erdoğan sonrası hesapların içine girmektedir.

***

Peki, Erdoğan´a duyulan bu tepkinin sebebi ne?

Erdoğan gerçeği, emperyalizmi neden huzursuz ediyor?

Bu sorulara cevap aramak çok önemlidir.

Öncelikle şu değerlendirmeyi yapayım;

Batı Emperyalizmi Tayyip Erdoğan liderliğinden, onun dünyayı okuyan öngörüsünden ve emperyalizme karşı kullandığı dilden, gerçekleri ortaya koyan çok net, açık, sade üslubundan son derece rahatsızdır.

Bu nedenle Erdoğan´a karşı müthiş bir saldırı dili ve davranışı oluşturuyorlar.

Tayyip Erdoğan´ı halkoyu nezdinde sınırlayamayan, Milletle Erdoğan arasına engel koyamayan batı emperyalizmi, Türkiye´yi terör vasıtasıyla güvenlik riski içine sokarak Erdoğan´ı dize getirme gayretine girmiştir.

Uluslararası bu odaklar, ?Üst akıllar? Türkiye´yi kimin yöneteceği konusunda bugüne kadar belirleyici rol oynadılar.

Eski Türkiye siyasetinde, ekonomisinde ve kültürel hayatında istedikleri gibi at oynatmaya alışmış bu anlayış, Erdoğan´ın ideolojik yaklaşımı karşısında ne yapacaklarının şaşkınlığı içinde debelenmektedir. Bu çaresizlikle, ülkemizi Tayyip Erdoğan´ın yönetmesini istemiyor. Halk iradesi ve oyu ile seçilmiş Cumhurbaşkanını hain FETÖ şebekesi eliyle siyasi ve yönetim alanın dışına itmek istiyorlar.

Batı Emperyalizminin kirli sokaklarında Recep Tayyip Erdoğan´dan nasıl kurtuluruz hesapları, planları yapılıyor; uzun süre bu sinsi ve çirkin hesaplar sürecek.

Dahili ve harici bedbahtların bilmediği, göremediği konu şudur;

1- Başta FETÖ olmak üzere her türlü teröre, terör örgütüne destek vererek, Tayyip Erdoğan´ı millet nazarında yıpratmak, halkla Erdoğan arasına bariyer örmek mümkün değildir.

Batı emperyalizmi bu oyunları oynadıkça millet Erdoğan etrafında daha çok kenetlenecektir, kenetlenmektedir.

2-Türkiye güvenliğine yönelik Suriye´dekine benzer planlar, gizli haritalar oluşturma gayretleri Erdoğan önderliğindeki yüksek akıl-sezgi ve önlemlerle boşa çıkar, çıkmaktadır.

3-Bu ülkeyi seven her yurttaş gibi muhalefetimizin çekici gücü olan CHP ve MHP, Erdoğan liderliğine destek vermek durumundadır.

Aksi bir durumda bu siyasi partilerin emperyalizmin oyunlarına alet olacakları gibi bir algı, insanlarımızın zihin ve ruh dünyasına işler ki bu duruma aklı başında hiç bir siyasetçi izin vermez; iki muhalefet partimiz sinsi oyuna bugüne kadar düşmedi.

4-Batı emperyalizmi Türkiye´yi Mısırla aynı tutup orada yaptıklarını burada uygulayabileceğini sanıyorsa büyük bir körlük içindedir.

5-Bu ulus her zaman küllerinden doğar. Ülke içinde bizler ne kadar birbirimizi eleştirsek, suçlasak ve sevmesek dıştan gelecek en ufak bir tehditte bir ve bütün oluruz.

Bu bağlamda Recep Tayyip Erdoğan´a sahip çıkmak vicdani bir sorumluluktur.

Emperyalizmin Cumhurbaşkanına dil uzatmasına karşı bu coğrafyada ve İslam âleminde yaşayan her bir bireyin bu sözlü saldırılara cevap vermesi milli bir hassasiyettir.

Unutmayalım; Erdoğan´ı devirdiklerinde en acımasız ve gaddarca asıl saldırıyı bize, bizden sonra yaşayacak torunlarımıza yapacaklardır.