USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Tanışma Yazısı

05-02-2019

    Evvela Mardinsöz.com haber sitemizin şahsıma bir köşe tahsis edip yazılarımı bir birinden değerli okuyucular ile paylaşma imkanı lütuf buyurmaları şahsımı ziyadeyle mutlu etti.

       Martinimizin güzel insanı Sayın Mehmet Çelik bey şahsında tüm Mardin söz ailesine şükranlarımı arz ediyorum. Bendeniz Nurullah AYDIN 1993 yılında Mardin´in Kızıltepe ilçesinde dünyaya geldim. 6 çocuklu bir ailenin üyesiyim. Mardin´de Tat olarak bilenen aşiretin mensubuyum. İlk ve orta okul eğitimimi Kızıltepe´de, lise eğitimini Mardin Mehmet Edip Fatma Yüksel Anadolu Lisesinde aldım. Akabinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler bölümünde öğrenim gördüm. Birden çok Sivil toplum kuruluşunda görev yapmaktayım. Uluslararası Genç Politikacılar Derneği il yönetim kurulu üyesi, Büyük Türkiye Düşünen Gençlik Platformu İl Başkanı ,Mardin Mezopotamya Aile ve Sosyal ilişkiler Federasyonu İl Gençlik Kolları Başkanı, Dünaysır Kültür ve Araştırma Derneği inceleme komisyonu başkanı görevlerini yürütmekteyim.       

           Toplum içerisinde gençlerden söz edildiği vakit gayri ihtiyarı kendimi savunma içerisinde buluyorum. Çünkü genç ve dinamik nüfusa sahip olan bir ülkede herkesin derdi ile dertlenen, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın fikrinden uzak bir gençlik olmanızdan ötürü Türkiye´nin sosyal ve siyasal anlamda gençlerin istikbal ile İstiklal arasında bir köprü olduğu inancındayım. Çünkü ?Gençliği kazananın geleceği de kazanacağı? fikri, dünyada tüm doktrinler ve siyasal akımlar için de kabul gören bir gerçektir. Bu gençlik farklı bir gençlik Ülke menfaatlerini güderek hizmet yapmak, sorunlara çözüm üretmek, proje sunmak, kalkındırmak, huzur ve barış ortamı sağlayacak, geleceğe yön verecek olan gençlerdir siyasi arenada yer bulmak isteyen, İnsanlığın sorunlarını mesele edinen, hakikatten süt emen, fikir, oluş ve varoluş çilesi çeken bir gençlik ,insanlığın sorunlarıyla hemdert olan, Müslümanların sorunlarıyla hemdost olan, Ülkesinin sorunlarıyla hemhâl olan bir gençliktir bu gençlik Alanını daracık dünyayla sınırlamayacak, gemisinde bütün insanlığa yer açacak, kucak açacak gençliktir bu gençlik. Bu duygu ve düşünceler ile Tüm Mardinsöz okurlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.