USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SAĞLIK

4 Yaşında Açık Kalp Ameliyatı Oldu

Mardin`in Ömerli ilçesinde yaşayan 4 yaşında kalbi delik olan Halil İbrahim Bingül, Kocaeli Derince Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen ameliyatla sağlığına kavuştu

4 Yaşında Açık Kalp Ameliyatı Oldu
24-12-2013 10:45
Google News

Mardin`in Ömerli ilçesinde yaşayan 4 yaşında kalbi delik olan Halil İbrahim Bingül, Kocaeli Derince Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen ameliyatla sağlığına kavuştu. 

Baba Abdulvahap Bingül çocuklarının doğuştan kalbinin delik olması nedeniyle zorluklar yaşadıklarını başarılı bir operasyonla ameliyatın gerçekleştiğini söyledi.

Bingül Kocaeli Derince Araştırma hastanesi Başhekim Cevdet Uğur Koçoğulları başkanlığında yapıla ameliyatta oğlunun sağlığına kavuştuğunu belirterek başhekime, ameliyatı gerçekleştiren doktor Oğuz Omay ile Özgür Barış`a  ve sağlık çalışanları  Reyhan, Sevinç, Neslihan, Dilehan, Ayşe, Selma`ya teşekkür etti.

Oğlunun  kalbindeki deliğin  zamanla büyüdüğünden damarların da tıkanmaya başladığını  belirten Bingül "doktorlar ameliyatsız iyileşmesinin mümkün olmayacağı söylendi. Doktorların önerisi üzerine eşimle birlikte karar vererek ameliyatı kabul ettik. Doktorlar ameliyatın başarılı geçtiğini belirttiler. Oğlum sağlığına kavuştuğu için mutluyuz. bu konuda bizlere yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ