USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

DARGEÇİT GÜL VE AĞAÇ FİDELERİ TOPRAKLA BULUŞTU

Dargeçit Belediyesi, gül, çiçek ve ağaç fidelerinin Rekreasyon Parkında toprakla buluşturdu,

DARGEÇİT  GÜL VE AĞAÇ FİDELERİ TOPRAKLA BULUŞTU
21-05-2021 10:36
21-05-2021 10:40
MARDİN
Google News

Parkların iyileştirme çalışmaları kapsamında Dargeçit Belediyesi, Dargeçit İlçesinin Bahçebaşı Mahallesinde bulunan Rekreasyon parkında çiçek, gül, ve ağaç fidelerinin ekimine başladı. Dargeçit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Rekreasyon parkında mevsimlik çiçekli bitkiler, rengârenk gül ve ağaç fideleri ekerek parkı güzelleştiriyor. Ekiplerin özverili şekilde gerçekleştirdiği çalışmalarda kırmızı, beyaz ve pembe renklerde güller dikildi.

 Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, İlçede yaşanabilir güzel alanlara kavuşmayı hedeflediklerini aktararak, çalışmaların hummalı şekilde devam edeceğini dile getirdi. Aksoy, dikilen çiçeklerin devamlılığını sağlamak adına da bakımları ekipler tarafından düzenli olarak yapılacağının sözlerini de ekledi. 

Yapılan bu çalışmalardan dolayı son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise, “Özellik yaz aylarında baya zaman geçirdiğimiz bu parkta böylesi güzelleşmesi bizleri memnun ediyor. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Cüneyt Aksoy’a ve emeği geçen ekiplere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. 


Editor :
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ