Mardinsöz Yazarı Ceylan Gençlerle Buluştu

Mardinsöz Gazetesi Yazarı Ceylan Alkan (TÜGVA) Mardin İl Temsilciliğinin düzenlediği yazarlık üzerine söyleşi etkinliğine katıldı.

Mardinsöz Yazarı Ceylan Gençlerle Buluştu
01-11-2020 09:45
Mardinsöz Gazetesi Yazarı Ceylan Alkan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mardin İl Temsilciliğinin düzenlediği yazarlık üzerine söyleşi etkinliğine katıldı.

Covid-19 salgını yüzünden ara verdiği yüz yüze sosyal faaliyetlerine, yeni normale ve hijyen kurallarına uyarak yazarlık konusunun ele alındığı bir etkinlik ile devam eden TÜGVA Mardin, Lise Koordinatörlüğü öncülüğünde Vakıf binasında gerçekleştirilen “Özgür Olana Dek” kitabının yazarı Ceylan Alkan’ın konuk olduğu “Yazarlık Üzerine Söyleşi” etkinliği gençlerden büyük ilgi gördü.""

Kendisini kısaca tanıtan Mardinli Yazar, Kudüs ile ilgili kendi şiirini okuduktan sonra katılanlara yazarlık serüvenini, deneyimlerini ve tavsiyelerini aktardı.

Soru cevap şeklinde devam eden programda, yazar Ceylan Alkan nitelikli kitapların mutlaka okunması gerektiğini ifade etti. Yazmanın önemine de vurgu yapan Alkan, kitaplarını imzaladıktan sonra program sona erdi.

Programın verimli geçtiği katılımcıların yüzünden okunurken, TÜGVA Mardin yetkilileri yazar Ceylan Alkan ve katılımcılara teşriflerinden ötürü teşekkür etti.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR