Yazdığı Kitabın Gelirini öğrencilerin eğitimi için harcayacak

Midyatlı İş İnsanı Halil El yazdığı ' Sözler ve Şiirler' kitabının gelirini dezavantajlı öğrencilerin eğitimi için kullanacak.

Yazdığı Kitabın Gelirini öğrencilerin eğitimi için harcayacak
26-12-2020 09:30

Mardin’in Midyat İlçesinde Tekstil alanında yaptığı yatırım ve yakaladığı başarı ile, Tekstil Sektörünün öncüsü, Mardin Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği yönetim kurulu Başkanı Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, Mider, Midyat Yüksekokul ve Fakülte Açma Derneği Yön.Kur.Üyesi. Halil El yazdığı “Sözler ve Şiirler” kitabının gelirini öğrencilerin eğitimine harcayacak.""

Yazar ve İş İnsanı Halil El dost ve tanıdıklarına çağrı yaparak başlattığı kampanyaya kitap satın alarak destek olmalarını istedi. El “Saygıdeğer Dostlarım merhaba Sizleri muhabbetle selamlıyorum. Benim için 2020 senesi zorlu olduğu kadar, anlamlı bir yıl oldu. Duygularımızı ifade ettiğimiz bir kitap yazma imkanı bulduk. Ayrıca hayatımıza anlam katacak değerli bir karar aldık. Kitabımın gelirini eğitimde fırsat eşitliğine katkı yapmak amacıyla dezavantajlı öğrencilerin eğitim ve ihtiyaçları için kullanacağım. Malumunuz bir öğrenci bile dünyayı değiştirebilecek ve hayatımızı kolaylaştırabilecek çalışmalara imza atabilir. Sizlerden istirhamım bu projeye destek vermenizdir.

KİTAP SATIŞ NOKTALARI n11.com kitapturdu.com Migimar AVM. Midyat Taksan kitap kırtasiye, Midyat Yaşar kitap kırtasiye, Midyat Oruç kitap kırtasiye, Midyat Okullar Pazarı.

Mardinsöz Gazetesi olarak, Yazar-İş İnsnaı Halil El'i tebrik ediyoruz.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR