USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Faruk Kılıç yeniden, İl Başkanı

Ak Parti Mardin 7'inci Olağan İl Kongresi Yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede Faruk Kılıç yeniden başkan seçildi.

Faruk Kılıç yeniden, İl Başkanı
18-01-2021 19:18
Google News
Artuklu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sosyal mesafe kuralına dikkat edilen kongrede, partililer içeriye maske takarak girdi.

Kongrede açılış konuşmasını yapan Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı AK Parti Mardin 7.Olağan İl Kongresi'nde konuşmalarını yaparak eski ve yeni Türkiye'nin duruşu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti 7.ci Olağan Kongresine, Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Abdullah Ağral, Ak Parti Mardin Milletvekilleri Şehmus Dinçer, Cengiz Demirkaya, MKYK üyesi Orhan Miroğlu, İş adamı ve Mardin Eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ilçe başkanları ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.""

Cengiz Demirkaya yaptığı konuşmada partisinin Mardin’de gerçekleştirdiği hizmetleri ve parti politikalarını dile getirdi.

Ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Elazığ ve Muş İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: Tabi ki kongrelerimizi çok daha farklı biçimde yapmayı hayal ediyorduk. Salgın şartlarından dolayı ekim ve Kasım aylarındaki bir kaç il dışında maalesef bu ziyaretlere imkan bulamadım. AK Parti milletin kurduğu, bugüne kadar da milletin getirdiği bir partidir.AK Parti seçimden seçime millete giden bir parti olmadı. Yılın 365 gününü, günün 24 saatini milletimizin hizmetine adayan bir partiyiz. Bu ülkede tatlı su demokratları vardır. Bir de tatlı su siyasetçileri vardır. Yüzleri seçimden seçime görülür. Partimiz kapatma dahil pek çok tehditle yüzleşirken de vesayetin cenderesinde mücadele ederken de hep bu anlayışla hareket etti. Başlattığımız yatırımları, projeleri en küçük bir kesintiye uğratmadık. Kuru kuruya demokratlık yapmadık.81 vilayetimizin tamamında eğitimden sağlığa ulaşımdan enerjiye her alanda yüzümüzü ağartan hizmetlere imza attık. Sıkıntılı dönemi en az kayıpla tamamlamanın gayreti içinde olduk. Vatandaşlarımızın kendisini sahipsiz hissetmemesi için ne gerekiyorsa yaptık.”dedi

""Ülkemizi yeni döneme hazırlayacak çalışmalara yöneldiklerini ifade eden Erdoğan şöyle konuştu,”.Dışarıda da tarihi bir dönüşümün altyapısını oluşturuyoruz. Doğu Akdeniz'den Karabağ'a kadar kritik meselelerde ortaya koyduğumuz güçlü irade ile kararlılığımızı tüm dünyaya gösterdik.Türkiye yaptığı hamlelerle sömürü üzerine kurulu asırlık düzeni kökünden sarsıyor.Artık bölgemizde kapalı kapılar ardında yapılan planlar masumların kanı pahasına uygulanamıyor.Terör olayları körüklenemiyor.Bu düzeni bozan bir ülkenin hedef tahtasına oturtulmaması mümkün mü?Kim ne derse desin ne yaparsa yapsın tarih kendi hükmünü veriyor. Bize demokrasi üzerinden eleştiri yöneltenler, sıkışınca demokrasi adına en utanç verici pratiklere imza atmaktan geri kalmıyorlar. Bizi insan hakları konusunda eleştirenler en küçük bir sıkıntıyla karşılaştıklarında dünyanın en faşist uygulamalarına yöneliyorlar. Terör örgütlerini başka yerde desteklerler, kendi topraklarında en ufak bir eyleme izin vermezler. Bundan sonra ektiğimiz tohumların hasılasını toplama vaktidir. Güçlü Türkiye'ye hiç olmadığımız kadar yakınız."ifadelerini kullandı

KILIÇDAROĞLU'NA: NEDEN 56 GÜNDÜR SESSİZ?

Erdoğan, "Önümüzde 2023 seçimleri var. Elbette her seçim önemlidir. 2023 seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır. Hâlâ eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşanlar, terörün, darbenin hakim olduğu kötü günleri bu ülkeye geri getirmek isteyenler var güçleriyle savaşıyor. “"Tacizlerin üstünü örterek güçlerini korumaya çalışıyorlar"""

"Hala eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşanlar var. O kötü günleri getirmek isteyenler var gücüyle çalışıyor" diyen Erdoğan, CHP içindeki taciz ve tecavüz olaylarını hatırlattı. Kılıçdaroğlu'nun sessizliğine değinen Erdoğan, "Kendi partilerini saran taciz ve tecavüzlerin üstüne örterek güçlerini korumaya çalışıyorlar. CHP'nin başındaki zat bu olaylara 56 gündür sessiz. Neden konuşmuyor?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:

"Bize demokrasi üzerinden eleştiri yöneltenler, sıkışınca demokrasi adına en utanç verici pratiklere imza atmaktan geri kalmıyorlar. Bizi insan hakları konusunda eleştirenler en küçük bir sıkıntıyla karşılaştıklarında dünyanın en faşist uygulamalarına yöneliyorlar. Terör örgütlerini başka yerde desteklerler, kendi topraklarında en ufak bir eyleme izin vermezler.

"Düzeni bozduğumuz için hedefteyiz"

Artık bölgemizde kapalı kapılar ardında yapılan planlar masumların kanı pahasına uygulanamıyor. Terör olayları körüklenemiyor. Bu düzeni bozan bir ülkenin hedef tahtasına oturtulmaması mümkün mü? Kim ne derse desin ne yaparsa yapsın tarih kendi hükmünü veriyor. Doğu Akdeniz'den Karabağ'a kadar kritik meselelerde ortaya koyduğumuz güçlü irade ile kararlılığımızı tüm dünyaya gösterdik. Türkiye yaptığı hamlelerle sömürü üzerine kurulu asırlık düzeni kökünden sarsıyor.

"81 vilayetimizin tamamında hizmetlere imza attık"

Başlattığımız yatırımları, projeleri en küçük bir kesintiye uğratmadık. Kuru kuruya demokratlık yapmadık. 81 vilayetimizin tamamında eğitimden sağlığa ulaşımdan enerjiye her alanda yüzümüzü ağartan hizmetlere imza attık. Sıkıntılı dönemi en az kayıpla tamamlamanın gayreti içinde olduk. Vatandaşlarımızın kendisini sahipsiz hissetmemesi için ne gerekiyorsa yaptık. Ülkemizi yeni döneme hazırlayacak çalışmalara yöneldik.

Çok sayıda partilinin katıldığı kongrede tek aday olan Faruk Kılıç, tekrar AK Parti Mardin İl Başkanı olarak seçildi.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ