USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Güçlü Kadro,Doğru eğitim,V.I.P sınıflar Etik özel Öğretim Kursu

Etik özel eğitim kursu özel eğitimde çığır açmayı Hedefliyor

Güçlü Kadro,Doğru eğitim,V.I.P sınıflar  Etik özel Öğretim Kursu
24-07-2017 22:55
Google News

      Etik Özel Öğretim kursu Koordinatörü ve Kurucu Müdürü Ali Akkoyun,"Güçlü kadromuzla verilen Doğru eğitimimizle V.I.P sınıflarımızla Kızıltepe´de öğrencilerimize eğitim vermeye hazırız."
          Eğitim Koçu Ali Akkoyun, ?´2002´den beri dershanede öğrenci iken hedefim Kızıltepe´de ve bölgemizde olmayan bir eğitim sistemini inşa etmekti. Bu amaçla üniversiteye gittim kpss´yi hayatım boyunca hiç düşünmedim düşünmeyecem de, amacım özel sektörde eğitimde bir çığır açmak ve markalaşmaktır Bu amaçla geçen sene bir girişimde bulundum, istediğim şekilde dönmediği için bıraktım.Ve bu sene ?´ETİK´´ adında yepyeni bir kurum, yepyeni bir organizasyonla, yepyeni bir eğitim sistemiyle öğrencilerimize hizmet vereceğiz inşallah" dedi.
           ?´Eğitim bizim tek işimiz ve bu işi layıkıyla ?´ETİK´´ kurallarına uygun yapacağımızınteminatını veriyoruz´´ diyen Akkoyun şunları söyledi;
"Kurumumuz yaklaşık 3 bin metra kare alana sahip üç kattan oluşuyor her kattı 967 metre karelik bir alandan oluşuyor, toplam da 23 sınıfımız var.  Şimdilik sadece 15 sınıfımızı faaliyete sokuyoruz ve her sınıfta 16 kişi mevcud. Kesinlikle hiçbir şekilde hiçbir şartla sınıf mevcudumuz 16 kişiyi geçmeyecek. Kaynak çeşidi açısından öğrencilerimizin ihtiyacına göre kaynak seçeceğiz Piyasada ki en iyi yedi kaynak seçeriz bunlardan öğrencilerimiz hangisini seçmekte özgürdür. Konu anlatımı ve iki yaprak testi paketi ve deneme sınavları biz belirleyeceğiz kadromuz belirleyecek ama soru bankalarını öğrencilerimizin kendi seviyesine uygun olanı kendsinin seçmesini isteyeceğiz
?´Alanında Profesyonel Öğretmen Kadrosu´´
Öğretmen kadrolarımızın da Kızıltepe nin gelmiş geçmiş en iyi kadrosudur. 22 yıldan 12 yıla kadar deneyime sahiptir öğretmenlerimiz. Her hangi bir öğrenci sistemimizde her hangi bişeyi beğenmediği taktirde herhangi bir bahane gerekçe göstermeksizin bir ay içerisinde kaydını sildirme hakkını tanıyoruz.  Bu sistemimize kadromuza ve ekibimize olan güvenimizin bir teminatıdır. Biz öğrencilerimize böyle bir imkan da sunuyoruz .Çünkü eğitim hem beyin işidir hem de ahlak işidir. Kişi kendini güvende hissetmediği ya da verim alamadığı bir ortamda uzun süre kalmasının bir anlamı olmayacağına inanıyoruz. Onun için diyoruz ki eğer  bizim prensiplerimize uyacaksa eğitim anlayışımıza uyacaksa, kadromuzu beğenecekse ve bundan bir verim alacağına inanıyorsa bizimle olmaya devam eder ve üniversite tercihlerinden tut üniversite hayatı boyunca sürekli öğrencimizle irtibatta olacağız´´dedi.
?´Eğitim Koşulu sistemini ilk defa geçen sene getirdim Kızıltepe´ye´´
Bu koşul sistemini bu sene daha ileriye taşıyarak World dosyasını oluşturarak ve her öğrenciyi bilgi tarama formu olacak ve öğrencilerimizin devamsızlık durumundan davranışına kadar deneme sınavlarında tarama sonuçlarına kadar bir dosya halinde saklı olacak arşivlenecek, bu şekilde bir dosyalama sistemini geliştiriyoruz. Şu an iki rehber hocamız haftanın altı günü çalışacak ihtiyaç olması halinde üçüncü rehber odamız da hazır sadece şimdi hocayı belirlemedik ihtiyaç halinde hemen faaliyette sokacağız.
Özelikle Matematikte asistan öğretmen uygulamasıyla öğrenciler istediği zaman öğretmene ulaşabilecek soru çözdürebilecek yada konu tekrarı isteyebilir.
Öğrencilerimizin teknoloji ile bağlarını istediğimiz doğrultuda sınırlandırıyoruz mesela akıllı telefonların kurumumuza girmesi yasaktır.öğrenci akılı telefondan soyutlanıyor çünkü sadece derse odaklanması gerekiyor insanların sosyal medya araçlarına günde en az 3-4 saatini harcıyor bu süreyi biz öğrencinin lehine kurabilmemiz için öğrenciyi akıllı telefondan kurtarıyoruz ama öğrencinin teknoloji ile aşkını eğitimde kullanabilmesi için Bilgisayar destekli ders verme imkanını tanıyoruz.Örneğin öğrencinin her hangi bir konuyu öğretmeniyle beraber videosunu dinleyip ve anında konuyla ilgili soru cevap şeklinde konuyu pekiştirme imkanını tanıyoruz.
120 kişinin aynı anda ferah çalışabilecek lüks bir salonumuz var haftanın altı günü açık olacak salonumuz akü sistemiyle elektiriğin gitme halinde 12 saatlik bir enerjiyle kurumumuz elektiriksiz kalmayacak.
Yaklaşık 150 kişiye hitap edecek bir konferans salonumuz mevcut bu koferans salonunda sinevizyonda azmin zaferi konulu filmleri öğrencilerimize izletireceğiz maksat öğrencilerimizin asmi kararlılığı ve motivasyonunu sağlamak.Öğrencilerin devamsızlık yapması denemelere girmemezlik yapma durumlarında anında veli bilgilendirme faaliyetini ortaya koyuyoruz.Sistemi bozan okuma amacıyla gelmeyen öğrencilerin ve okuma ortamını bozan öğrenciyi anında kaydını silip kurumdan atıyoruz .
Kurumumuz 14 kamerayla gözlem altındadır. Canlı yayın sürekli çalışıyor IP sistemiyle velilerimiz kurumumuza gelip telefonunda Barkotu okuduktan sonra Türkiye´nin neresinde olursa olsun aynı anda velimiz öğrencilerini takip edebilir. Binamızın bütün çevresi kantin çalışma salonlarımız her taraf kameralaryla gözlem altındadır. Velimiz istediği zaman hem idareyi hem öğretmeni hemde öğrencisini denetleyebilme imkanını veriyoruz .Bu da hem öğrenciler üzerinde hem çalışanlar üzerinde hemde idareciler üzerinde güzel bir toplumsal baskı uyandırıyor. Her kez işini mükembel yapma gayreti içerisinde olmaya çabasına girecek.
Son olarak şunu söyleyim ; öğrencilerimize her kez istediği mesleği okusun kimse istemediği mesleği okumasın kişi istediği bölümü mesleği okusa hiçbir zaman enerji bitmez ve topluma sağlıklı bir fayda sağlamış olur´´ 



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ