USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Güler, Mardin`de aday tanıtım toplantısına katıldı.

Eski işçileri Bakanı Muammer Güler, Mardin`de aday tanıtım toplantısına katıldı.

Güler, Mardin`de aday tanıtım toplantısına katıldı.
02-02-2014 15:20
Google News

Gündemi değerlendiren Güler birlik ve beraberlik için herkesi duaya davet etti. Güler, Mardin`de bir otelde düzenlenen AK Parti Mardin İl Başkanlığı yerel seçim belediye başkan adayları tanıtım programında yaptığı konuşmada, önemli bir süreçten geçtiklerini söyledi.

17 Aralıkta ilk algı operasyonu ile bir psikolojik harekatla siyaset yeniden dizayn edilmeye çalışıldığını ifade eden Güler şöyle konuştu:

"Bende bunların içindeyim muhataplar içinde oldum. Allah`a şükür 40 yıl devlet hizmetinde bulanarak sizlerin karşısına geldim. Kanunsuz hiçbir iş içinde olmadığımı buradan alnım açık başım dik olarak sizlere ifade ediyorum. Her türlü hesabı her yerde vermeye hazır olduğumu söylüyorum. şahsıma aileme meslek çevreme 40 yıldır hizmet ettiğim yerlerin güzel insanlarına partime ve hemşerilerime karşı sorumluluğum gereği olarak ta hesabı vereceğim. Bu hesabı vermeden de siyasete devam etmeyeceğim.Allahın izniyle de tekrara aklanmış olarak karşınıza  çıkacağız. Ama 2015 yılına kadar da yanınızdayız. Canımla kanımla bu mücadelenin içindeyim. Evet bu hesabı vereceğim. Bu hesabı vermeden de siyasetli ilgili hiçbir talepte bulunmayacağız. Ama vereceğimiz hesap anayasaya kanunlara uygun soruşturma usullerine uygun, sahte deliller ile üretilerek oluşturulmuş  operasyonlarla değil.  Hukuka uygun dosyalar ile kanuna uygun deliller ile mücehhez bir dosya karşısında bu hesabı vereceğiz. Elbette biz bu işin ne olduğunu işin altına ne olduğunu, filmin içinde filmin olduğunu biliyoruz. Ben kendi hesabımı veririm. Onun hesabını vermekte aciz değilim."

Güler,Türkiye`nin güçlendiği ve ayağa kalktığı zamanda hemen bir oyunlar oynanmaya çalışıldığını belirtti. Özellikle çözüm sürecinin bölgede çok önemli şeyleri değiştirdiğini ifade eden Güler " 1 tek şehidin olmadığı 11 aylık bir İçişleri Bakanlığı yaşadık. Ne zaman bu ülke tuzaklarla karşılaşsa bunun  yolunu bulduk, çıkış yolu 30 Mart. Yıllar boyu kangren haline gelmiş memleket sorunlarını teker teker çözüldüğü ve çözüm iradesinin gösterildiği bir dönemde yeni bir kaos isteniyor. " dedi.

Hizmet camiasının tabanındakiler ile aynı davaya gönül verdiklerini, kimseyi ötekişletirmediklerini belirten Güler, mücadelelerinin hizmet adına siyaseti dizayn etmeye çalışanlar ve  başka hesaplar içinde olanlara olduğunu ifade etti.

Güler şunları söyledi:

" Cemaat adına siyasi faaliyetlerde bulunmak, siyasi partilerle pazarlık içine girmek, devlet içinde kadrolaşmak, iktidara ortak olamaya çalışmak gibi faaliyetlerin tamamı iman ve kuran hizmetine tam bir tezat teşkil ediyor. Bunu Allah`a şükür bütün STK`larımız ortak beyanları ile bunu belirttiler. Hizmet camiasının tabanındaki kardeşlerimizin hepsi bizimle aynı davaya gönül veren insanlardı. Biz hepsini aynı kefeye koymuyoruz.  O insanlar bizim kardeşlerimiz. Biz kimseyi ötekileştirmiyoruz. Ama hizmet adına siyaseti dizayn etmeye çalışanlar başka hesaplar içinde olanlar la bizim mücadelemiz. Bu konuda hepinizi hassas olmaya duyarlı olmaya devam ediyorum. "

Meşru olmayan bir yolla amacına ulaşmaya çalışanların bunun karşılığını göreceklerini ifade eden Güler " Maalesef ikinci gezi vakası olarak da adlandırabilecek organize olaylar zincirinin farkındayız.  "Şimdi imparatorluğun çöküşünü izleyeceksiniz" diyenleri hayal kırıklığına uğratmak için birlik ve beraberliğimizi büyütmeğe duygularımızın ve aklımızın perdelemesine fırsat vermemeye ve hepimiz için için duayı öne çıkarmaya davet ediyoruz. Bu büyük oyunu hepiniz gördünüz. Seçimlere çok az süre kala gerçekleştirilecek kaset ses kaydı ve yolsuzluk operasyonu ve buna benzer her türlü operasyonun bu oyunun bir parçası olarak sürdürülmeye devam edilecek. Ancak millet bu oyuna gelmeyecek. "

TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, son süreçte ardı ardına operasyonların dizayn edildiğini belirterek " Tutturamıyorlar tekrar deniyorlar. 30 Martta milletin iradesi mi iktidar olacak yoksa bir vesayetle yönetilmeye çalışılmaya mı karar verilecek. çok önemli bir karara imza atacağız. "dedi

"Hakkımı Helal Etmiyorum"

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ ise geçen yıl siyaseti dizayn adına yapılan operasyonların  halkın sağduyusu sayesinde boşa çıktığını ifade ederek " son olarak geçen ay 17 aralık operasyonu yapıldı. bu operasyon dost bildiklerimizin sizi sırtınızdan hançerlenmesi operasyonuydu. bunun lami cimi yok. çok net çok açık olmamız lazım. Biraz burada biraz şurada olmanın zamanı değil. bu darbe Türkiye`ye ağır bir darbeydi. Ama Mardin`2 iki ağır darbeydi. Mardin`de hizmetin rüzgarını kestiler. Ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum. "

Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide yaşanan olayların herkes tarafından iyi şekilde görüldüğünü belirtti.

Konuşmaların ardından 10 ilçe başkan adayı ile Mardin Büyük Şehir belediye başkan adayı tanıtıldı.

Adaylar adına bir konuşma yapan Mardin büyükşehir Belediye Başkanı Vejdi Kahraman da İlçe adayları ile birlikte gece gündüz çalışacaklarını söyledi.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ