USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Mardin´e Taşındı

Gazeteciler Federasyonun Yeni Başkanı Mehmet Çelik

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Mardin´e Taşındı
22-01-2017 11:23
Google News

           Merkezi Şanlı Urfa´da bulunan. Kilis, Gaziantep, Şanlı Urfa, Adıyaman, Mardin, Siirt, Batman ve Şırnak İllerini Kapsayan Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu 2 Olağan Genel Kurulu toplandı. Toplantıda önümüzdeki 4 yıl için federasyon yönetimi seçildi.

           Divan Başkanlığına Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Katipliklerini Hatice Türkan ve Veysel Polat´ın  getirildi. 

            Genel Kurul Toplantısına katılan, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Eyübiye belediye Başkan Vekili İlhami Günbegi ile Şanlı Urfa Müftüsü birer selamlama konuşması yaptı.  

              Divana iki liste sunuldu

           Güneydoğu Anadolu Gazetecileri  Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Talat Akay ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik Divan Başkanlığına liste sundu.

            Akay, Yaptığı konuşmada, bölgesel sorunların federasyonun çalışma alanını daralttığını belirterek, bu güne kadar yaptığı hizmetleri anlattı.

              Adıyaman Cemiyet Başkanının iki listenin birleştirilmesi ve karma bir yönetim listesi  oluşturulmasını  Mehmet Çelik Kabul etmeyince, Mehmet Talat Akay Listesini geri çekti.

             Seçimin açık oylama ile yapılmasına karar verildi. Yapılan oylamada  Mardin gazeteciler Cemiyeti  Mehmet Çelik´in Divana sunduğu liste oy birliğiyle kabul edildi.

              Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Yönetimi asıl üyeliklerine, Ercan Atay (Batman Cem.) Atilla Durak (Siirt), Arif Kurt (Gaziantep Cem.), Zeki Dışkaya (Adıyaman Cem.), Murat Atay (Gaziantep), Hatice Türken (Batman);  Yedek Üyeliklere;    Mansur Obut, Turan Koyuncu, Mesut Caner Ömer Özer, İbrahim Güneş, A.Vehap Erdoğan  ve Mehmet Demir getirildi. Denetleme Kurulu Ası Üyeliklerine, Yusuf Dündar, Turhan Koyuncu, Mehmet Yücekaya, yedek Üyeliklere, Yusuf Kavak, Mustafa Mutlu, ve Ömer Özer; Onur Kuluna Adnan Avuka, İbrahim Güneş, Mesut Caner, Yedek üyeliklere Mansur Obut Mehmet Sevinç, A.Vehap Erdoğan, Yüksek İstişare Kuruluna, Rıdvan Fidan, Veysel Polat, Selahattin İzci, Mustafa Mutlu, Yedek Üyeliklere M.Talat Akay, Kadir Üründü, Hatice Türkan ve Mehmet Demir´den oluşturuldu. Konfederasyon Delegeliklerine ise;                                    Mehmet Çelik, Atilla Durak, Zeki Dışkaya, Ercan Atay, Arif Kurt, Kadir Üründü, Veysel Polat, Mehmet Talat Akay, Mesut Caner Murat Atay, Hatice Türkan, Turhan Koyuncu,    Mansur Obut, Adnan Avuka, İbrahim Güneş, Ömer Özer, Yusuf Dündar, ve Mehmet Sevinç´ten oluşturuldu.

       Seçimden sonra teşekkür konuşması yapan GGF Yeni başkanı Mehmet Çelik, Bölge İllerini Kapsayan Federasyon Başkanlığına seçilmesinde kendisine ve yönetimine gösterilen güvenden dolayı genel kurula ve divan başkanlığına teşekkür etti. Çelik ? Bölgemizdeki gelişmeler, biz gazetecilerin daha çok kenetlenmesi, kaynaşması ve dayanışma içinde olması gerekir. Alanında Türkiye´nin en yüksek çatısı konumunda 20 bini aşkın üyeye sahip Türkiye Gazeteciler Konfederasyonun ayaklarından birinin yeni yönetimini oluşturduk. Bölgedeki sorunların çözümünde, ülke ve toplumsal değerlerin korunmasında bize önemli görevler düşüyor. Federasyon olarak bölgedeki sorunların çözümünde haberlerimizde barış dilini kullanarak etkin rol almayı ve meslektaşlarımızın sorunlarını gidermeyi, bunun yanında mesleki dayanışmayı en yüksek düzeyde tutmayı hedefliyoruz. Bu dönemde federasyon daha faal bir tutum içine girecektir.  Divan Başkanlığını üstlenerek seçimin ılımlı bir havada geçmesini sağlayan TGK Genel Başkanı  Sayın  Nuri Kolaylı´ya, Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir´e ve bize güvenen ve oy birliği ile seçilmemizi uygun gören genel kurul delegelerine şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum? dedi.

     GGF Yeni yönetimi Mardin´de bir araya gelerek görev bölümü yapacak ve yol haritası çizecek.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ