USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Hatip Çelik’ten Güçlü Adaylık Çıkışı: “Mardin’i Birlikte Büyüteceğiz”

MTSO Başkanı ve Başkan Adayı Hatip Çelik, yeni dönemde de üretim, ticaret ve sanayide büyüme hedefiyle yola devam edeceklerini belirterek, “Ortak Hedef, Ortak Gelecek” anlayışıyla Mardin’in tüm dinamiklerini ortak vizyonda buluşmaya davet etti.

Hatip Çelik’ten Güçlü Adaylık Çıkışı: “Mardin’i Birlikte Büyüteceğiz”
13-06-2026 19:10
13-06-2026 19:16
MARDİN
Google News

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Adayı Hatip Çelik, yeni dönem adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada birlik, beraberlik ve ortak gelecek vurgusu yaptı.

Mardin’in ekonomik ve sosyal kalkınmasında Ticaret ve Sanayi Odası’nın önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten Çelik, kentin üretim gücünü, ticaret hacmini ve sanayi potansiyelini daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kadim şehrimiz Mardin’in üretimini, ticaretini ve sanayisini hep birlikte büyütmeye; ortak yaşamımıza ve ortak değerlerimize ‘Ortak Hedef, Ortak Gelecek’ anlayışıyla sahip çıkmaya, tüm üyelerimiz ve hemşehrilerimizle el ele vererek geleceğimize katkı sunmaya devam ediyoruz.”

Mardin’in tarihi ve kültürel zenginliğinin yanı sıra güçlü bir ekonomik geleceğe de layık olduğunu vurgulayan Çelik, yeni dönemde de oda üyeleriyle omuz omuza çalışacaklarını ifade etti.

Çelik, “Beraber başladığımız bu yolculukta, yeni dönemde de aynı kararlılık ve birlik ruhuyla hep birlikte yürümeye devam edeceğiz” diyerek Mardin’i sanayi, ticaret ve üretimde daha güçlü bir konuma taşımakta kararlı olduklarını kaydetti.


Editor : Mehmet ÇELİK
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ