USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Mardinfed Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

-Mardin Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Biter Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mardin Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti.

Mardinfed Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
12-06-2014 16:03
Google News

Mardin Dernekleri Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri,Mardin Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.Mardinfed Başkanı İbrahim Biter, güçlerini birleştirerek Mardin'e daha yaralı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Mardinfed, Başkan Ve Yönetim Kurulu üyelerini, Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik,Başkan Vekili Rıdvan Fidan, Başkan Yardımcısı Adnan Avuka,Yönetim kurulu üyesi Şeyhmus Edis karşıladı.Sıcak ve samimi bir ortamda Mardin'in konuşulduğu ziyarette, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik,Diaspora'da yaşayan Mardinlilerin,yüreklerinin kadim şehirde attığına tanık olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cemiyet Başkanı Çelik ' Mardinli hemşerilerimizin başarılarını takip ediyoruz.Gözlemlerimiz, her ne kadar Mardin'den uzakta iseniz de yüreğinizin Mardin'de ve Mardin için çarptığını görüyoruz. Hem başarılı birer iş adamı olmanız hem de Mardin'in kalkınması,tanıtılması noktasında hassasiyet göstermenizi çok anlamlı buluyor ve önemsiyoruz. Bölük börçük hizmet alan ve aktörlerin bir araya gelerek güç birliği yapmasının hem diasporadaki hemşerilerimizin gücünü, hem de Mardin'e dönük yaralı hizmetlerin verileceğine inanıyorum. Gazeteciler Cemiyeti olarak hizmet ev faaliyetlerinizin takipçisi ve destekçisi olacağız' dedi.
Mardinfed Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Biter, şeffaf,dürüst,açık sözlü yönetimle bütünleşmeyi amaçlayan,eğitime, bilime saygı duyan kadrolarla icraatlarını sürdürmeyi ilke edindiklerini söyledi.Biter Tüm inanışların bezendiği bir yapıyla kurdukları Mardınfed`in, Mardin derneklerinin birlik ve beraberlik duygusu ile hareket edip, koltuk ve sıra kavgası olmamaksızın "Her şey Mardin için" ruhuyla birleştiğini vurguladı. Biter "Derneklerimizle bugün federasyon olmanın,güç birliği oluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz.yaşıyoruz. Birleşen derneklerimizin sayın başkanları ve değerli yöneticileri ile gönül vermiş üyelerinin bir araya gelerek hizmete başladığımız oluşumumuz ile güçlü bir yapı ile Mardin'e daha yararlı olacağımızı inanıyorum.Yönetim kurulu iyelerimizle Mardin'e geldik. Hem kaynaşmak hem kendimizi tanıtmak istedik. Çoğulcu katılımcılık modeliyle gençlerimiz ve kadınlarımızla birlikte en yüksek sesle Mardin demeye hazırız. Mardin Dernekleri Federasyonu partiler üstü bir sivil toplum kuruluşudur. Bütün partilere eşit mesafede olacağız. Federasyonda siyaset yok birlik ve beraberlik var. Federasyon olarak; yöresel derneklerimizle ulusal ve uluslararası kamu yararına hizmet eden bir sivil toplum kuruluşu olacağız. Medeniyet ve hoşgörü merkezi Mardin`de her türden etnik köken din mezhep ve siyasi görüş insanları hoşgörü içerisinde kardeşçe bir arada yaşanabildiği,tüm Türkiye`ye hatta dünyaya duyurmak adına hepimizin üzerine büyük görevleri olduğuna inanıyorum. Bizim en büyük hedefimiz toplumsal huzur ve barıştır. Yola çıkılmış olan çözüm süreci şu dönemdeki en hayati meselemizdir. Bu nedenle davamız millet bütünlüğü davasıdır. Davamız barış içindir. Davamız gelecek nesillere bırakacağımız müreffeh huzurlu büyük Türkiye`dir.
Ülkemizin, Türk`ü, Kürt`ü, Arap`ı ve Süryani`si, Ermeni`si, Alevi`si, Laz`ı, Çerkez`iyle bölünmez bir bütün olduğuna cani gönülden inanıyoruz. Bu konuda basın kuruluşlarından destek istiyoruz' şeklinde konuştu.
İbrahim Biter, Masis Yontam, Mehmet Kendibilir, Fuat Bodur, Mehmet Acar, Memduh Bozan, Abdo Yılmaz, Şaban Demiral, Hafzullah Aksoy, Süleyman Kartal, Sedat Sadioğlu, Aynur Erensayın ,Nejdet Ayaydın, Kazım Çelik oluşan heyet 3 gün süre ile Mardin'de temaslarını sürdüreceği belirtildi.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ