USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Şehit Polisler Gözyaşları Arasında Uğurlandı

Dargeçit ilçesinde şehit düşen 4 polis için tören düzenlendi.

Şehit Polisler Gözyaşları Arasında Uğurlandı
03-09-2015 18:57
Google News

         Haber:Mehmet Çelik-Adnan Avuka   

        Mardin´in Dargeçit İlçesinde  bir okul inşaatında çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine yardım etmek ve çevre güvenliği almak üzere olay yerine giden zırhlı polis otosu, daha önce yola döşenen bombanın patlatılması sonucu aracın içerisinde bulunan 4 polis şehit düştü, Şehit polisler için İl Emniyet Müdürlüğü avlusunda tören düzenlendi. Törene Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz,Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel,şehit yakınları,görev arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

          Şehit Düşen Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy, Polis Memuru Mehmet Hüseyin Balta,Akif Hatunoğlu ve Ahmet Akalın´ın öz geçmişleri okundu. İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan,uğurlama konuşmasında duygulandı.Pekcan ?Bugün sabah 06.55 sıralarında ilimiz Dargeçit ilçesinde bir okul inşaatında meydana gelen yangın ihbarı üzerine, Dargeçit ilçe emniyet amirliğinde görevli Emniyet Amirimiz İbrahim Halil Aksoy, polis memurlarımız Akif Hatunoğlu, Mehmet Hüseyin Balta ve Ahmet Akalın shortland tipi zırhlı araç ile olay yerine seyir halinde iken, Bahçebaşı mahallesi barış anıtı civarına yerleştirilen mayının infilak ettirilmesi sonucu araçta bulunan 4 kahraman personelimiz olay mahallinde şehit olmuştur.Bir okul yakmıştı hainler, yanan ülkenin geleceğiydi. duramadı İbrahim Amir, ekibi çağırdı, olay yerine geçerken yakaladı onları hain pusu, 4 memleket sevdalısı yürüdüler rab´ lerine.

Hainler şunu bilin, sırada çok memleket sevdalısı var, şahadet şerbetini su gibi içecek. Ama tarih sizin gibi hainleri değil, kahramanları yazdı ve yazacak. bu memleket atalarımızın kanıyla kazanıldı ve bize kaldı, bizim kanlarımızla da gelecek nesihlerimize kalacak.hiçbir zaman ümitsiz olmadık, olmayacağız. terörden medet uman zihniyet aziz milletimizin sağduyusu, soğukkanlılığı ve devletimizin kararlılığı ile hüsrana uğramaya mahkûm kalacak ve kendi karanlıklarında eriyip gidecektir. bizlere bu acıyı yaşatanlar, bilsinler ki bunun bedelini çok ağır biçimde ödeyecekler? dedi    

      Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun şehitler için dua okudu  cenaze namazlarının memleketlerinde kılınacağını söyledi.Şehit cenazeleri için uzun bir kortej oluşturuldu. Şehit aileleri tabutlara sarılarak Kürtçe ve Türkçe ağıtlar yaktı. Bu arada şehit yakınıyım diyen bir vatandaş ?Cumhurbaşkanına söyleyin akan yeter? şeklinde bağırdı. Polisler vatandaşı törenden uzaklaştırdı.

           2 çocuk babasıEmniyet Amiri İbrahim Halil(45) Aksoy Memleketi olan Şanlı Urfa Akçakale´ye, 1 çocuk babası Polis Memuru Akif Hatunoğlu (29) Osmaniye´nin Kadirşi İlçesine, Polis Memuru Mehmet Hüseyin Balta(32) Diyarbakır Çınar İlçesine,Polis Memuru Ahmet Akalın ise Konya Doğanhisar İlçesine ?Kahrolsun PKK,Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez,PKK´ya papuç bırakmayız?  sloganları arasında   memleketlerine uğurlandı .

 


IIS 10.0 Detailed Error - 403.501 - Forbidden

HTTP Error 403.501 - Forbidden

You do not have permission to view this directory or page.

Most likely causes:

  • This is a generic 403 error and means the authenticated user is not authorized to view the page.

Things you can try:

  • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

Detailed Error Information:

Module   IIS Web Core
Notification   Unknown
Handler   ASPClassic
Error Code   0x00000000
Requested URL   https://api.haberpanelim.com:443/haberler.asp?domain=https://www.mardinsoz.com&t=1695385810
Physical Path   C:\Inetpub\vhosts\api.haberpanelim.com\httpdocs\haberler.asp
Logon Method   Not yet determined
Logon User   Not yet determined

More Information:

This generic 403 error means that the authenticated user is not authorized to use the requested resource. A substatus code in the IIS log files should indicate the reason for the 403 error. If a substatus code does not exist, use the steps above to gather more information about the source of the error.

View more information »

KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ