?Şehri Mardin´ sergisine yoğun ilgi

Mardinli genç fotoğraf sanatçısı Mustafa Kılıç´ın Mardin Valiliği katkılarıyla açtığı sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

?Şehri Mardin´ sergisine yoğun ilgi
29-10-2016 16:12


Mardin Müzesi Sanat Galerisi´nde açılışı yapılan sergiye Mardin Valisi Mustafa Yaman, Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, Mardin Müzesi Müdürü Nihat Erdoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Alaaddin Aydın, Mardin Valisi eşi Gülseren Yaman´ın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.
? Fotoğraflarımı olgunlaştırmak yıllarımı aldı?
Serginin Mardin Müzesi Sanat Galerisi´nde 52 fotoğraftan oluştuğunu aktaran Kılıç,
? Daha öncesinde Muş´ta iki tane sergi açtım. Bugün bu 3. sergim, sergide görünen fotoğraflar bir ayda bir haftada oluşmuş fotoğraflar değil bu fotoğrafları bir araya getirmek, olgunlaştırmak yıllarımı aldı. Sergide 8 yıl önce çektiğim fotoğraf bile var. Çektiğim fotoğrafların bir çoğu yarışmalarda ödül almış fotoğraflar. Toplamda ulusal ve uluslararası 40´ı aşkın ödül aldım. Sergi beklediğimden daha güzel geçti çok mutlu oldum daha güzel başarılara imza atmayı hedefliyorum. Desteğinden dolayı Mardin Valiliği´ne katkılarında dolayı Mardin Müzesi´ne teşekkürlerimi sunuyorum, ayrıca beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan fotoğraf sanatçısı arkadaşlarıma ve sergiyi ziyaret eden herkese çok teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.
Serginin 10 Kasım 2016´a kadar Mardin Müzesi arkasında bulunan sanat galerisinde sanatseverlerin beğenisine sunulacağı belirtildi.

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR