USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Almanya’daki 40 Yıllık Tecrübeyi Mardin’e Taşıdılar

Mardin Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Alman-Türk ortaklığı kozmetik fabrikası güzelliğe dair 300 ürün üretiyor

Almanya’daki 40 Yıllık Tecrübeyi Mardin’e Taşıdılar
19-01-2023 12:36
19-01-2023 12:39
MARDİN
Google News

Türk İş İnsanı Nuri Tanış ve Alman İş İnsanı Dieter Szaidel ortaklığı ile Mardin Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Tansay Kozmetik, Türkiye ve Avrupa ülkelerinde müşterilerine kozmetik ve kişisel bakım hizmeti veriyor.

      Avrupa Pazarında ve Büyük Markalara Fason üretim yapan Szaidel Cosmetik, Türk İş İnsanı Nuri Tanış ortaklığında 40 yıllık tecrübesini Türkiye’ye taşıdı.2 bin 600 metrekarelik kapalı alanda hizmetini sürdüren Tansay Kozmetik,  Avrupa kalite ve standartlarına uygun saç bakımı ve cilt bakımı alanında üretim yapıyor. Fabrika Genel Müdürü Davut Tanış “Fabrikamız da Kendi Markamız Dışında Ortaklık Kurduğumuz Firmalara Talepler Doğrultusunda  Fason Üretimde  Gerçekleştiriyoruz  Eczane, Market Grubu ve Güzellik Salonlarına Yönelik Profesyonel  Ürünler Üretmekteyiz.
 
Üretimimiz de sürekli devam eden maliyet analiz çalışmalarımız ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Üretim departmanımızdaki Personelimizin her yıl Almanya'da aldıkları eğitimlerle, verimliliğimizi ve kalitemizi her zaman daha ileriye taşımayı hedeflediğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

      Değişen talep ve şartlar ve yeniliklere ayak uydurmayı ilke edindiklerin ifade eden Tanış “Müşteri memnuniyetine önem vererek çalışmalarımızı sürdürme, Dünya Pazarına açılma, fason üretim çalışmalarımızı büyütme ve markalarımızın tüm kuaför salonlarına girmesini sağlama gibi hedeflerimiz var.”dedi

   Tanış, “Avrupa da 40Yıldır var olan markamızı Türkiye ye taşıdık. Kendi markamız ve fason üretim yaptığımız diğer markalar için Avrupa standartlarına uygun saç ve cilt bakım ürünleri üretiyoruz her geçen gün ürün yelpazemizi ve kalitemizi artırmak için çalışıyoruz “ şeklinde sözlerini sürdrüdü.

 

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ