USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Cemal Kaşıkçı Nasıl Öldürüldü?

22-10-2018

             Suudi Kraliyet Ailesinin, Cemal Kaşıkçı Cinayetini nasıl organize ettiğini ve ABD destekli kıvırma ve pişkin açıklamaların arkasında yatan pazarlıkların boyutunu neredeyse duyarlı her insan biliyor.

            Suudi´den Türkiye´ye gelen özel ekibin hareketleri kameralara an bean yansımış, buna rağmen Kraliyet ailesi önce inkar ve suskunluğu tercih etmiş, sonra gayet pişkin bir tavırla ? Bir boğuşma-itişme esnasında Kaşıkçı ölmüş? açıklamasına, kargalar bile arka taraflarıyla güler. Peki açıklamayı mantıklı bulan ABD yönetimine ne demeli. Bazı basın kuruluşlarına servis edilen Cemal Kaşıkçı´nın, parçalanarak öldürüldüğü görüntüleri acaba ABD´nin elinde yok mu?

           Akıllı saat´e ve  dinlemeye takılan Suudi cinayet ekibini, kraliyet ailesi açığa alarak, görevlerinden uzaklaştırarak cinayetin dışında olduğuna kimseyi inandıramaz.

           Sızan fotoğraflar ve sağlam kaynaklardan sızan bilgiler, cinayetin korkunç boyutlarını ortaya koyuyor!

           Bir iddiaya göre, Cemal Kaşıkçı;´nın kafatası derisi canlı canlı yüzülmüş, ardından bazı organları kesilmiş, kolları kesilmiş, vücudu parçalanarak dışarıya  çıkarılmış!  Bir başka iddia, Kaşıkçı´nın vücut parçaları, bazı yerli, işbirlikçilerin desteği ile farklı yerlere gömülmüş.

          Bu iddiaların sorgulanması ve cinayetin arkasındaki tüm gelişme ve olguların ortaya çıkarılması, elbette ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti yöneticilerinin görevidir. Türkiye, üçüncü sınıf ülke istihbaratçılarının, ellerini kollarını sallayarak cinayet işleyebilecekleri bir ülke olmadığını göstermek adına, cinayetin tüm detaylarını dünya kamuoyu ile paylaşmalıdır.

        Kaşıkçı cinayetinin izlerini ortadan kaldırayım derken, net delilleri ortaya koyan Suudi cinayet timinin, bu cinayetini kraliyet ailesinden ve  Suudi kralından habersiz ve izinsiz yapmaları mantık ve düşünce sınırlarını aşıyor.

        Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan´ın yapacağı açıklamada, cinayetin nasıl yapıldığı detaylarına girecek mi bilmem.

        Birkaç gün sonra Cemal Kaşıkçı´nın yüzülen kafatası derisi, kesilen kolları ve organlarının fotoğrafları gazetelere yansırsa şaşırmayın.

        Yerel bir gazeteci olarak Kaşıkçı cinayetine duyarlılığımı merak edenlere; Cemal kaşıkçı bir gazeteci ve o gazeteci benim ülkemde öldürülüyor.

         Sizce bu yeterli bir sebep değil mi?

 

Reklamı Geç