USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Dost Biriktirmek!

06-10-2022

İnsanın hayatta en güzel birikimleri,  yaşam yolunda kazandığı dostluklarıdır!

Geçtiğimiz hafta Mersin Şehir Hastanesinde rutin bir muayene ve tetkikler sonunda, doktorlar anjiyo olmam gerektiğine karar verdi.

Hastanede kaldığım kısa sürede ve hastane sonrasında  telefonlarım susmadı, çiçek gönderenler, başka şehirden geçmiş olsun ziyaretine gelenler!..

Sosyal Medyadan paylaşım ve yorum yapan, telefonuma mesaj çeken, yetinmeyip arayan, yaşam yolunda biriktirdiğim, dostlarım arkadaşlarımdan aldığım manevi desteğin tarifi oldukça zor.

Hayat kazanımları böyle bir şey olmalı?

Deneyimler, karşılaşılan sorunların aşılması,

Ve çevremizdeki insanların davranış  biçimleri ve ortaya çıkan sonuçlar!

Hayatta, acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar ise paylaşıldıkça çoğalırmış!

Ve süreç içinde, belli bedeller ödenerek kazanılan dostlukların, arkadaşlıkların, insani ilişkilerin verdiği huzur zenginliği her şeyin üstünde kalır.

Mersin Şehir Hastanesinde, hastalarına yaklaşımı, bilgi ve becerisi ile, aranılan doktorlar arasında yerini sağlamlaştıran Kardiyoloji Uzmanı Dr. Feyza Cesur Çalık ve ekibine, Adana’dan ekibi ile ziyarete gelen, İlkhaber, İlkses ve Güney Hakimiyet Gazeteleri Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Halil Aslan’a, mesaj atan, arayan; gazeteci, siyasetçi, bürokrat, iş insanı, esnaf, kamu çalışanı ve her kesimden dostlarıma, arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Sağlığıma kavuşurken, dostlarımın varlığını, samimiyetini ve ilgilerini görmek ve hissetmek yaşamıma renk ve zenginlik kattı.

Hayatta en büyük zenginlik nedir diyene!

Dost biriktirmek derim.

Gönlünüzce çok, dost ve arkadaşınız olsun!