USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

LGBT Çığırtkanlığı...

20-11-2017

           Bir delinin kuyuya attığı taşı, kırk akıllı çıkaramazmış!

          Sosyal Medya üzerinden yayılan dedikodu, kısa sürede şehrin kahramanlarını(!) harekete geçirdi. Bazı STK´lar açıklamalara yaptı, bazı kişiler meydan okudu. Ve şükürler olsun ki kendilerini Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transseksüel (LGBT) olarak tanımlayan kavmi lut´un torunlarından, Mardin zarar görmekten kurtarıldı(!)

           Bu duyarlı kişiler ve STK´ları LGBT´lilerin Mardin´de yapacakları yürüyüşe karşı duyarlı olmayan, diğer STK´ları beyin AİDS´li olmakla suçladı. Bu durumdan akli selim davranan, kaynağından soruşturan medya temsilcileri de  ihanetle, susmakla suçlanarak nasiplerini aldı.

           Bu dedikoduyu kim yaydı bilmiyorum. Ama ilk duyduğumda, Mardin Valisi Mustafa Yaman´ın özel kalemine ulaştım ve durumu sordum. Bir kaç dakika sonra bana gelen cevapta ?Böyle bir girişim, istek yok. Her ihtimale karşı böyle bir yürüyüşe karşı gerekli birimler  uyarıldı?  denildi.

           Anlaşılan biri yalan söylemiş, sonra söylediği yalana inanmış!

          Bu konuyu biraz daha açacak olursak.

         Lezbiyen, Gay, Biseksüel  ve Transseksüel;  Türkiye´nin ve Dünyanın bir gerçeği. İsterseniz buna hastalık deyin, ister kişinin cinsiyet yaşam ve tercih hakkı deyin. Bu durumun, her ırkta ve inançta az ya da çok var olduğunu düşünüyorum.

        LGBT´liler Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı. Her vatandaş gibi, her canlı gibi yaşam hakları var. Toplumsal ahlak değerlerine ters düşebilirler, inancımıza, yaşam tarzımıza, düşüncelerimize ters düşebilir, hoşgörü sınırlarımızı davranışlarıyla zorlayabilirler. Ama insandırlar, canlıdırlar ve mahlukturlar.

        Lut kavmini Allah helak etmemiş mi? Günahın dünyada hesabını insanların sorgulama hakları var mı?

         İnanç boyutunu  gerçek din adamlarına bırakıp, topumsal duyarlılığın kişilere göre değil, vicdani ve insani değerlere göre ortaya konulması gerektiğine inanıyorum

        Mesela, Türkiye´nin Kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a NATO tatbikatında yapılan hakarete bu STK, Kişi Ve kuruluşlar neden tepki göstermedi.

        Mesela, bir süre önce farklı şehirlerde meydan gelen çocuk tacizcilerine, bu STK´lar, kişi ve kuruluşlar neden tepki göstermedi.

 Mesela, Suriye´deki kirli ittifak, IŞİD ya da DEAŞ´ın kontrolü olarak törenle uğurlanmasına LGBT´lilere gösterdiğiniz tepkiyi gösterseydiniz.

         Mesela, dün Batman´da, bir süre önce Midyat´ta, Şanlıurfa´daki çirkin tecavüzlere tepki gösterseydiniz.

         Mesela, Ülke genelinde, meydana gelen ve basına yansıyan, taciz, tecavüz ve kadın cinayetlerine bu STK, kişi ve kuruluşlar neden tepki göstermedi.

          O kadar çok mesela var ki!

         Bu ülkenin kanunları var, bu ülkenin duyarlı yöneticileri var.

         Ve bu şehrin, sizden daha duyarlı yöneticiler var.

        Türkiye´nin, bölgenin ve şehrimizin gerçeklerini biliyoruz.

         Bir bardak suda fırtına koparmak derler yapılanlara!

,       Ya da ucuz kahramanlık.!.

         Hani LGBT´liler yürüyecekti?

         Dedikodunuz batsın emi!...