USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Yeniden Merhaba!

18-04-2016

 

Mardin Haber Gazetesini devredince siz okuyucularımdan süre olarak kısa, bana göre çok uzun bir ara ayrı kaldık. Yazamadım. Gazetecilikten, gazeteden ve sizlerden ayrı ve uzak bir yaşamın anlamsızlığının farkına vardım.

Resmi ilana bağımlı gazeteciliğin zorluklarını, olumsuzluklarını çok iyi bilen ve yaşayan biri olarak, bağımsız bir gazete ile yola devam etme kararı verdim.

Ve bundan sonra, haftalık bir gazete ile sizlere ulaşmaya, haberlerinize koşmaya ve siyaset üstü, kamuoyu menfaatlerini önemseyen, gerçek haberciliği ilke edinen, mazlumun, mağdurun yanında saf tutan ve haklarını kollayan bir habercilik anlayışı ile size merhaba diyorum.

Haftada bir gün ?Mardin Söz? gazetesini renkli olarak sizlere ulaştırmaya çalışacağız. Gazetenin adını taşıyan bir internet sitesi sürekli olarak interaktif halde ve güncel haberlerle hizmetinizde olacak. Gerçek, doğru ve tarafsız habercilik anlayışımızdan ödün vermeyeceğiz.

Mardin Söz Gazetesini, ömrünün yarım asırlık kısmını habercilikte geçiren, Adnan Avuka ile birlikte çıkarmaya karar verirken, yeni bir ad ve yeni bir anlayışla sizlerle buluşmayı kararlaştırdık.

Mardin´in ekonomisine yöne verenlerle, röportajlarımız, kültürel değerleri yüreğinde barındıranlarla söyleşilerimiz olacak.

Tarihi şehrin dokusunun korunması, turizmin canlanması için neler yapılabilirliği tartışacağız, konuşacağız ve bunları kalem alıp ilgili yerlere ulaştıracağız.

Polemik ile işimiz olmayacak. Sanayicilerimize, esnafımıza, vatandaşımıza mikrofon tutacağız, seslerini sayfalarımıza taşıyacağız.

Mardin Söz, Mardin´in, Mardinlinin, Mardin´de yaşayanların ,sözü, gözü, kulağı olacak. Bu nokta da sizlerden manevi destek istiyoruz. Gazete hepimizin olacak.

Bu günlerde her zamandan daha fazla ihtiyaç duyduğumuz ortak değerlerimiz etrafında kenetleneceğiz, ortak yaşam alanlarımızı tarihi şehrin dokusuna, ruhuna ve kültürel değerlerine uygun hale getirme gayreti içerisinde olacağız. Biz sizin duygularınızı, düşüncelerinizi ve taleplerinizin tercümanı olacağız. Siz de haber kaynağımız olun istiyoruz. Birlikte güzel şeyler yapabileceğimize inancımız tamdır.

Eleştirilerinize açık, manevi desteğinize talip olacağız.

Mardin Söz Gazetesi ile yeniden merhaba!